Junior Account Manager

Junior Account Manager

Är du driven och social? Vill du arbeta med frihet under ansvar i ett spännande och varierande yrke med mycket kundkontakt? Då har vi den rätta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Med stor frihet tar du dig an jobbet som Account Manager hos vår kund där ditt uppdrag är att sälja in ID06-system till diverse kunder inom byggbranschen. ID06 är byggbranschens standard för obligatorisk ID- och närvaroredovisning och möjligör kunden att på ett moderniserat och effektivt sätt hålla reda på vilka som befinner sig inne på byggarbetsplatsen. Företagets produkter; allt från personalliggare tilll grindar och dörrar specialanpassade för byggarbetsplatsen är alla kompatibla med detta effektiva nyckelsystem.

Som Account Manager kommer du att starta med en redan befintlig kundstock, där ditt uppdrag är att förvalta dessa och förbättra samarbetet samt uttöka denna kundstock med nya kunder. Du säljer både produkten, undervisar hur produkten fungerar vid installation samt utför viss administrationsarbete.

Mycket av tjänsten bedrivs på resande fot då ditt område innefattar Skåne, Halmstad, Blekinge samt halva Småland. Du kommer dock att utgå från ditt huvudkontor placerat i Halmstad. Du erbjuds självfallet bil, telefon samt dator.

Under din första tid som Account Manager kommer du under din första vecka få en extensiv utbildning gällande företagets produkt följt av en vecka där du kommer att följa med erfarna kollegor ute i tjänst för att få lära dig av de allra bästa.

Din profil

Vi söker dig som med sitt driv, initiativförmåga och sociala personlighet kan sälja och lära ut om produkten samt behålla och utveckla företagets relation till sina kunder. Erfarenhet eller inte - Det är den rätta personligheten vi söker efter!

Skallkrav:
  • Körkort
  • Flytande svenska
  • Grundläggande kunskaper inom Word
Meriterande:
- Erfarenhet inom byggbranschen

Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Halmstad
Arbetstider: Flexibelt
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Jesper Mattsson
Telefon 0707138470
Område Halmstad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 juli 2019 (90 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget har sitt huvudkontor i Halmstad och är ackrediterad tillverkare av ID06-system. De produkter som företaget levererar inom ID06-systemen används idag av de flesta större bolag som NCC, Skanska, Serneke, PEAB, Veidekke m.m. De levererar till företag över större delen av landet.

Målet är att effektivisera och digitalisera byggarbetsplatser genom att leverera dörrar, grindar och andra passager med ID06-systemet till sina kunder.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.