Elkonsult inom säkerhet till ledande teknikkonsultbolaget Rejlers!

Elkonsult inom säkerhet till ledande teknikkonsultbolaget Rejlers!

Har du utbildning inom elkraft eller energi och vill jobba med elsäkerhet? Eller har du en examen inom juridik och har ett intresse för teknik? Vi söker en driven elkonsult inom säkerhet till Rejlers i Halmstad. Urval sker löpande så ansök redan idag för att inte missa denna chans!

Dina arbetsuppgifter

Många uppdrag som kommer in till vår kund Rejlers handlar om att modernisera och effektivisera befintliga anläggningar. Här arbetar vår kund med både rådgivning, utredning, projektledning, automation och konstruktion för att kunna effektivisera processer och öka säkerheten inom dessa anläggningar. Man arbetar både med myndigheter och åker ut och besöker kunder på plats.

Som elkonsult inom säkerhet kommer du ha många olika typer av arbetsuppgifter. Exempel är att:
  • Identifiera förändringar i tillämpliga lagar och andra krav som medför påverkan på verksamheten inom elsäkerhet
  • Hålla i utbildning för andra företag gällande elsäkerhet
  • Utföra egna projekt för kunder vilket kan innebära allt ifrån att diskutera säkerhet med kunderna, från prissättning, komplettering och rapportskrivning utifrån respektive projekt
Du kommer att få engedigen utbildning på plats från en senior medarbetare. Unden den första perioden kommer du även att gå brevid för att lära dig det du behöver att kunna i din nya roll. När du känner att du är redo kommer du att succesivt bli självgående.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant utbildning (YHutbildning som lägst. Gärna kandidatexamen inom elkraft eller energi alternativt juridik)
  • Svenska i tal/skrift
  • Engelska i tal/skrift
Meriterande:
- Någon typ av försvarsutbildning

Som person vill vi att du är strukturerad i ditt arbete och innehar en förmåga att se helheten i jobbet men även för företaget. För att lyckas behövs det att du är självständig och nyfiken. Vi vill att du har ett engagemang för att sprida och utveckla organisationen och att du har en pedagogisk förmåga att lära ut. Driv och hög leveransförmåga är dina nyckelord.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Placering: Halmstad
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Enligt överenskommelse

Vi tar in ansökningar löpnande för denna tjänst, så ansök redan idag!
Mer info
Kontaktperson Lisa Stamberg
Telefon 0723-00 82 33
Område Halmstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en av Nordens största teknikkonsulter. Dem är 2 000 experter som arbetar med projekt och IT-lösningar inom bygg och fastighet, energi, industri och infrastruktur.

Dem erbjuder tekniska konsulttjänster som skapar värde för kunder. Allt i från kontor, skolor, sjukhus, idrottsanläggningar till kraftvärmeverk, driftledningscentraler och tunnlar och vägar. Man gör helt enkelt Sverige till en bättre plats!

Genom att sätta samman experter med olika kompetenser tar dem fram innovativa, affärsmässiga och hållbara lösningar. Dem gör det med allt ifrån förstudier och planering till design, konstruktion, projektering och projektledning. Man erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan.

Vår kund har fint kontor i centrala Halmstad. Man är mån om att det ska vara en god stämning på kontoret och man är ett sammasvetssat arbetsgäng. I detta jobb erbjuds du mycket frihet under ansvar.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.