Administratör/Uthyrare till Fastighetsstaden

Administratör/Uthyrare till Fastighetsstaden

Ingress om kunden
Fastighetsstaden äger och förvaltar en sammanlagd yta på ca. 100.000 kvm, fördelat på 400 lägenheter och 200 lokaler i en blandning av privata, kommersiella och offentliga hyresgäster. Fastigheterna är belägna i Halmstad med omnejd, där verksamhetsområdena inkluderar Sannarp, Centrum, Larsfrid och Vilhelmsfält.
Med en egen organisation som sköter den dagliga driften tillsammans med noga utvalda underentreprenörer, kan Fastighetsstaden leverera korta ledtider samt en närhet till både Hyresgäster och Samarbetspartners.
I det kontinuerliga arbetet att utveckla och förädla fastighetsportföljen och med stor erfarenhet från mindre och större projekt, kan Fastighetsstaden vara stolta över samt lägga stor vikt vid att ha fina, väl underhållna fastigheter.

Arbetsbeskrivning
Som administratör kommer du att vara koordinator för både interna och externa kontakter och arbeta brett med administrativa uppgifter inom lägenhetsuthyrning. Hantering av felanmälan samt lägenhetsuthyrning kommer att vara en stor del i din roll och du har ett nära samarbete med dina kollegor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Uthyrning av samtliga 400 lägenheter och allt som härrör uthyrningen ex: besiktning, hantering av intresseanmälningar, kontraktsskrivning mm,
  • Koordinera inkommande felanmälningar.
  • Säkerställa att rätt dokumentation och information finns tillgänglig för både hyresgäster och medarbetare i verksamhetssystemet.
  • Kundmottagning/ reception.
Utbildning
Eftergymnasial utbildning inom fastighet är meriterande.
Körkort och tillgång till bil är ett krav då upptagningsområdet är utspritt runtom i Halmstad med omnejd.

Erfarenhet
För tjänsten som administratör/uthyrare är dina personliga egenskaper och din attityd viktigare än formella meriter dock finns några önskemål identifieratde:.
  • Erfarenhet av servicesektorn och provat på rollen som administratör i 1-2 år
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Erfarenhet från fastighetsbranschen är meriterande
Personliga kvalifikationer
Vi söker en person med erfarenhet av administration som vill bidra till företagets fortsatt starka tillväxtresa. Du trivs med att arbeta brett med allt från service till ekonomiadministrativa uppgifter. Du är en "doer" som gillar ett högt tempo samt att många bollar i luften.Då arbetet förutsätter såväl eget driv som social kompetens så läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är prestigelös, har lätt att uppfatta vad som behöver göras och fångar gärna upp det som har en tendens att falla mellan stolarna. Du trivs med att förbättra och förfina det Fastighetsstaden har och kommer gärna med nya idéer. Som person är du sansad, uppmärksam, lösningsorienterad och tillmötesgående i ditt beteende. Du känner att assistentrollen passar dig och har intresse, vilja och förmåga att hjälp andra. Då en stor del av jobbet kräver telefonkontakt person får du inte vara rädd för att lyfta luren eller svara på frågor från hyresgäster eller medarbetare.

Lön och anställningsvillkor
Fastighetsstaden erbjuder rätt person en tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning.
Lön enl. ö.k.

Ansökan
Fastighetsstaden har själva önskat att alla ansökningar går via oss på Palm & Partners. Sök därför tjänsten via länken eller på vår hemsida www.palmpartners.se.
Inkom med din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Startdatum
Önskvärt 6/1 2020

Uppdragslängd
Tillsvidare
Mer info
Kontaktperson Niclas Arheden
Telefon 0733897675
Område Halmstad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.