FMV söker två tekniker till Halmstad

FMV söker två tekniker till Halmstad

Har du några års erfarenhet av underhållsarbete? Är du utbildad inom el med inriktning mot el-kompetenser och felsökning? Har du ett allmänt teknikintresse? Då kan detta vara ett spännande jobb för dig.

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Du kommer att tillhöra Markverkstad Väst som är en regional enhet inom FSV Markverkstad med cirka 57 medarbetare, vi bedriver verksamhet i Halmstad och Göteborg.

Vid årsskiftet 2018/19 övergår denna tjänst till Försvarsmakten.

Ditt arbete som tekniker
Som tekniker jobbar du med förebyggande och avhjälpande underhåll, reparation samt modifiering av Luftvärnsmateriel och tillhörande kringutrustning. Du kommer även arbeta med el-kompetenser och felsökning. Förekommande materiel är t.ex. radarstationer, eldenheter, elverk av olika storlekar och därtill förekommande kringutrustning.

Våra förväntningar på dig
Du har gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller likvärdig utbildning/kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet, gärna inriktning mot El-tele. Vi ser gärna att du har utbildning i felsökning på system med hjälp av datorer. Det är en fördel om du har erfarenhet av underhållsarbete på styrelektronik samt teknisk utbildning på något av Försvarsmaktens luftvärnssystem. Du har körkort B samt kan uttrycka dig väl på svenska i såväl tal som i skrift.

Önskvärt om du har:
  • Datorvana, meriterande är kunskaper i SAP
  • Kännedom om radar och elektronisk kommunikation.
  • Kännedom om Försvarsmaktens sambands och telesystem.
  • Kännedom om Försvarsmakten
  • Körkort klass C alternativt CE
Vi söker dig som är strukturerad, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetstandard. Du lyssnar till andra och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du är flexibel och kan med lätthet ställa om ditt fokus och anpassa dig i en föränderlig miljö. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Låter det intressant?
Du söker tjänsten via FMV:s hemsida https://fmv.se/sv/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/ genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är Gerard Woll- SEKO, Johan Cortelius - OFR-S, Bengt Blom- SACO, Magnus Hemberg- OFR-O. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV:s Växel).

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Lennart Wigner chef för Markv Väst, 08-782 4000.

Sista ansökningsdag är 2018-09-28

Varmt välkommen med din ansökan!

FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. FMV krigsplacerar anställda utifrån totalförsvarets behov. Vi tillämpar även provanställning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Materialteknik, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fmv.se
Sista ansökningsdag 28 sept (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Försvarets materielverk, FMV hjälper till att försvara Sverige. FMV är en civil myndighet och vår uppgift är att leverera försvarslogistik till vår viktigaste partner Försvarsmakten. I samarbete utformar och förser vi försvaret med försvarsmateriel och tjänster. Målet är effektiv försvarslogistik - när och där den behövs. Läs gärna mer på www.fmv.se