Sektionschef till servicesektionen vid Försörjningsavdelningen

Sektionschef till servicesektionen vid Försörjningsavdelningen

Är du en person med stor drivkraft som vill ha ett ansvarsfullt arbete som chef med personalansvar? Då ser vi dig som en lämplig medarbetare i vårt team på Logistikenheten
(LogE) i Halmstad.

Om tjänsten
Vår vardag består av varierande arbetsuppgifter, framåtanda och lagarbete. Tjänsten innebär att arbetsleda och följa upp personalen inom sektionen, planera egen sektions uppgifter. Följa upp ekonomiska- och arbetsmiljömål, ansvara för medarbetarsamtal samt återrapportera genomförd verksamhet till avdelningschef.

Sektionens huvudsakliga arbetsområden är att försörja personal och värnpliktiga i Halmstad garnison med uniformspersedlar, skyddsutrustning, vapen och ammunition. I arbetet ingår även inventering och administrativa arbetsuppgifter i våra redovisningssystem LIFT och
PRIO (SAP).
Arbetslaget består idag av 16 personer.

Egenskaper och erfarenheter
Vi söker dig som har ett sinne för ordning, service och är ansvarstagande. Du trivs med att arbeta både administrativt och praktiskt och vi ser initiativ- och samarbetsförmåga som två viktiga egenskaper hos dig. Vi ser gärna att du bedriver friskvård i olika former för att medvetet främja en god hälsa hos dig själv. Dessutom har du förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och på engelska. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Då tjänsten ställer stora krav på administrering och monitorering av materiel i stödsystem
PRIO och LIFT ser vi gärna att du redan har erfarenhet och befäst kompetens i dessa system.

Du tar initiativ för att nå mål och vid behov vidtar du åtgärder för att nå dit, du är kundorienterad, handlingskraftig och har stor social kompetens. Du har god förmåga att leda, planera och följa upp verksamheten, du är en ledare som drivs av att motivera samt skapar engagemang och delaktighet både individuellt och i grupp, du drivs av utveckling är lyhörd samt ärlig i din kommunikation med andra och visar prov på gott omdöme.

Kvalifikationer
  • Tidigare utbildning till- eller erfarenhet som chef med personalansvar, arbetsledare eller annan relevant chefsutbildning/erfarenhet som arbetsgivaren anser likvärdig.
  • B-körkort
  • Godkänd gymnasial utbildning
  • Erfarenhet av administrativt arbete
Meriterande
  • Genomfört GMU/värnplikt med godkänt resultat
  • Tidigare erfarenhet av arbete med redovisning och förrådsarbete
  • Kännedom om militär materiel
  • Militärt förarbevis
  • Behörighet för stödbens- och motviktstruck
  • God datorvana med erfarenhet av stödsystem PRIO och LIFT
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.

Arbetsort
Halmstad. Resor och kortare tjänstgöring på annan ort kan förekomma.

Övrigt
Det är civil och tillsvidare. Din ansökan skall innehålla CV samt ett personligt brev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ange i din ansökan om du har åberopat företrädesrätt till återanställning.

Välkommen med din ansökan senast 2022-11-30.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta:
Jesper Thuresson, avdelningschef, 035-266 22 23.
Vid frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta:
Lv 6 HR-avdelning, g1-lv6@mil.se.

Fackliga företrädare:
SACO, Patrik Hansén
SEKO, Yvonne Assarsson
OFR/S, Senadin Sela
OFR/O,Mikael Borgqvist

Samtliga nås via växeln på 035-266 20 00.
Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Luftvärnet uppträder på marken och är en del av armén, men samarbetar ofta med Flygvapnet. Luftvärnet övervakar luftrummet med mobila sensorer (som radar), upptäcker hot, samt skyddar viktiga objekt och verksamheter mot angrepp från luften genom bekämpning med robotar. De två luftvärnsbataljoner som ingår i insatsförsvaret utbildas och hålls i beredskap av Luftvärnsregementet.

Våra medarbetare deltar i insatser både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.forsvarsmakten.se/sv/
Sista ansökningsdag 30 nov 2022 (4 dagar kvar)