Lv 6 logistikenhet söker förrådspersonal med inriktning Förrådshållning/insatsorganisation

Lv 6 logistikenhet söker förrådspersonal med inriktning Förrådshållning/insatsorganisation

Är du en person med stor drivkraft som vill ha ett spännande arbete med både praktiska och administrativa arbetsuppgifter? Då kan du vara den nya medarbetare vi söker till vårt team på Logistikenheten (LogE) i Halmstad. Förrådspersonalens uppgift är att leverera logistikstöd till förbanden i Halmstad Garnison.

Om tjänsten
Vår vardag är präglad av varierande arbetsuppgifter, framåtanda och lagarbete. Tjänsten innebär arbeten i mindre arbetslag i ett av våra yttre förråd. Vi levererar service i form av paketering av materiel inför transport, materieltransporter och förrådshållning av militär utrustning. I arbetet ingår även inventering och administrativa arbetsuppgifter i vårt redovisningssystem LIFT och PRIO (SAP).

Egenskaper och erfarenheter
Vi söker dig som har ett sinne för ordning, service och är ansvarstagande. Du trivs med att arbeta både administrativt och praktiskt och vi ser initiativ- och samarbetsförmåga som två viktiga egenskaper hos dig. God datorvana och erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter är ett krav. Dessutom har du förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och på engelska. Vi ser positivt på att du utövar friskvård i olika former då tjänsten till del är fysiskt ansträngande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
 • Svenskt medborgarskap
 • B-körkort
 • Gymnasial utbildning
 • God datorvana
 • Erfarenhet av administrativt arbete
Meriterande
 • Genomfört GMU/värnplikt med godkänt resultat
 • Tidigare erfarenhet av arbete med redovisning och förrådsarbete, kännedom om militär materiel
 • Erfarenhet och intresse för fordonsteknik och enklare mekaniska arbeten
 • Körkortsbehörighet BE*CE
 • Militärt förarbevis
 • Behörighet för stödbens- och motviktstruck
 • Erfarenhet av försvarsmaktens redovisningssystem PRIO och LIFT
Lön
Individuell lönesättning tillämpas.

Arbetsort
Halmstad. Resor och kortare tjänstgöring på annan ort kan förekomma.

Övrigt
Tjänsten är en allmän visstidsanställning i två år med möjlighet till förlängning. Din ansökan skall innehålla CV samt personligt brev där du motiverar varför du sökt denna tjänst. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ange i din ansökan om du har åberopat företrädesrätt till återanställning.

Välkommen med din ansökan senast 2020-10-31.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta Jesper Thuresson, avdelningschef, 035-266 22 23. Vid frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Tomas Hane, stabsofficer vid Lv 6 HR-avdelning, 070 695 05 09.

Fackliga företrädare:
SACO, Nermina Dzanic
SEKO, Yvonne Assarsson
OFR/S, Senadin Sela
OFR/O, Magnus Franzén

Samtliga nås via växeln på 035-266 20 00.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Luftvärnet uppträder på marken och är en del av armén, men samarbetar ofta med Flygvapnet. Luftvärnet övervakar luftrummet med mobila sensorer (som radar), upptäcker hot, samt skyddar viktiga objekt och verksamheter mot angrepp från luften genom bekämpning med robotar. De två luftvärnsbataljoner som ingår i insatsförsvaret utbildas och hålls i beredskap av Luftvärnsregementet.

Våra medarbetare deltar i insatser både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.forsvarsmakten.se/sv/
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (2 dagar kvar)