Idrottsinstruktör till Luftvärnsregementet

Idrottsinstruktör till Luftvärnsregementet

Om tjänsten
Luftvärnsregementet i Halmstad söker nu en idrottsinstruktör till genomförandeavdelningen vid stabsenheten. Stabsenheten svarar för att stödja och skapa förutsättningar för chefen vid Lv 6 och i övrigt planerera, genomföra och följa upp dess verksamhet.

Tjänsten som idrottsinstruktör är placerad vid idrottsavdelningen, en underenhet till genomförandeavdelningen. Idrottsavdelningen har till uppgift att upprätthålla det fysiska stridsvärdet hos Luftvärnsregementets personal samt svara för att arrangera olika tävlingar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Arbetet som idrottsinstruktör är av mycket skiftande karaktär där dina huvudsakliga uppgifter är att skapa bra träningsmöjligheter för anställda vid Luftvärnsregementet. Du kommer att leda både grupp och individuell träning samt utbilda inom ämnet. Du kommer även svara för att anordna olika tävlingar men även inneha arbetsuppgifter av mer rutinmässig karaktär såsom tillsyn samt underhåll av utrustning och lokaler.

Kvalifikationer
  • Certifierad personlig tränare eller motsvarande erfarenhet inom idrott och träning.
  • B-körkort
Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap.

Meriterande kvalifikationer
  • God kännedom om och/eller tidigare erfarenhet av Försvarsmakten och dess verksamhet
  • Dokumenterad erfarenhet av att utbilda inom ämnet träning och idrott
  • Erfarenhet av att hålla och leda både grupp och individbaserad träning
Personliga egenskaper
Luftvärnsregementet söker dig som har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad. Vi ser att du är en lösningsorienterad person som är flexibel, stresstålig och öppen för snabba förändringar och omprioriteringar. Du har ett strukturerat arbetssätt och är noggrann i det du gör. Du kommer att ha stort eget ansvar vilket kräver att du är driven, kan ta egna initiativ och kan verka för utveckling och förbättring inom ditt arbetsområde.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information
Tjänsten är en allmän visstidsanställning, enligt 5 § 1 p lag (1982:80) om anställningsskydd, placerad på idrottsavdelningen vid Luftvärnsregementet i Halmstad.

Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sisa ansökningsdag.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Upplysningar
För mer information om befattningen är du välkommen att kontakta Jesper Lindberg, tfn: 0766 - 49 20 11.

Personligt brev och CV skall vara Luftvärnsregementet tillhanda senast 2019-01-31.

Fackliga företrädare
OFR/O, Roger Nilsson
SEKO, Marianne Bandheim
OFR/S, Senadin Sela
SACO, Karin Ekbom

Samtliga nås via växeln på 035-266 20 00

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Luftvärnet uppträder på marken och är en del av armén, men verkar framför allt i luftarenan. Uppgifterna är att övervaka luftrummet och upptäcka hot, samt skydda viktiga objekt och verksamheter mot angrepp från luften. De två luftvärnsbataljoner som ingår i insatsförsvaret utbildas och hålls i beredskap av Luftvärnsregementet. Med hjälp av olika sensorsystem övervakar de luftrummet, och skicka information till robotsystem som har till uppgift att bekämpa mål i luften.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.forsvarsmakten.se/sv/
Sista ansökningsdag 31 jan (8 dagar kvar)