Adjutant till Utbildningsenhetens Säkerhetsförbandsavdelning, FMUndSäkC

Adjutant till Utbildningsenhetens Säkerhetsförbandsavdelning, FMUndSäkC

Försvarsmaktens underrättelse- och säkerhetscentrum (FMUndSäkC) söker nu en Adjutant till Säkerhetsförbandsavdelningen.

Sökande enhet:
Utbildningsenheten tillgodoser Försvarsmaktens behov av underrättelse- och säkerhetspersonal genom metod- och analysutbildning i underrättelse- och säkerhetstjänst. Enheten är organiserad i Säkerhetsförbandsavdelningen, Underrättelseavdelningen, Säkerhetsavdelningen samt Bildunderrättelseavdelningen. Säkerhetsförbandsavdelningen finns i Halmstad, övriga avdelningar i Uppsala.

Säkerhetsförbandsavdelningen bedriver utbildning inom säkerhetsförbandstjänst i huvudsak mot programbunden utbildning OR/OF samt yrkes- och befattningsutbildningar. Avdelningen har också uppdrag att utveckla stridstekniskt nyttjande av tjänstehundar i Försvarsmakten.

Aktuell befattning är en civil befattning med placering i Halmstad.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Ansvara för administrationen av elever vid avdelningen (ersättningar, beställning av resor, mat och övrig materiel mm.)
 • Stödja avdelningen med logistik och administration (beställa förnödenheter, boende samt övriga bokningar och beställningar) vid övningar, utbildningsverksamhet och planeringsaktivitet
 • Fordonsansvarig vid avdelningen (uppföljning av vård och service samt kontaktperson mot verkstad)
 • Materielansvarig vid avdelningen (inventering och beställningar enligt avdelningsledningens och avdelningarnas inköpsbehov)
Kvalifikationer:
 • Genomförd gymnasieutbildning med godkända betyg.
 • Erfarenhet av administration.
 • God datavana i Windows-miljö.
 • B-körkort
Meriterande:
 • Erfarenhet av utbildningsadministration.
 • Erfarenhet av logistikstöd.
 • Erfarenhet av arbete med beställning i system PRIO (SAP).
Personliga egenskaper:
Vi söker dig som är intresserad av en omväxlande tjänst med hög grad av självständighet och ansvar. Vi ser att du har en god samarbetsförmåga, en positiv syn på människor, är lösningsorienterad och initiativrik. Stresstålighet är en annan egenskap som värderas högt. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och lämplighet.

Övrigt:

Anställningsform: Tillsvidareanställning, inleds med sex månaders provanställning

Arbetsort: Halmstad
Tillträde: snarast eller enligt ök
Befattningsnivå: Civil

Ej pälsdjursallergiker

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av:
Lena Alfvén, C Säkförbandsavd, tel 0733- 05 10 46
Jeanette Borén, HR-chef, tel 018-19 65 03

Fackliga representanter:
Officersförbundet: Peter Oscarson, tfn 018-19 63 68,
Försvarsförbundet: Emmie Ulegård, tfn 018-19 67 81
SACO: Daniel Rönnbäck, tfn 018-19 68 06
Alternativt 010-820 00 99 för alla fackliga kontakter.

Välkommen med din ansökan senast 2020-12-09. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.
Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens underrättelse- och säkerhetscentrum, FMUndSäkC, är ett centrum för utbildning och utveckling inom Försvarsmaktens nationella och internationella underrättelse- och säkerhetstjänst. Centrumet är försvarsmaktsgemensamt och upprättades 1998 då flygvapnets och arméns underrättelseskolor samt Försvarets tolkskola sammanfördes till Uppsala garnison.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.forsvarsmakten.se/sv/
Sista ansökningsdag 9 dec 2020 (9 dagar kvar)