Medtech manager - etteplan

Medtech manager - etteplan

Tillsammans med våra kunder identifierar vi områden med utvecklingspotential där vi kan bidra till innovativa, mer kostnadseffektiva och framför allt värdeskapande lösningar. Tillsammans med kund skapar vi "Engineering with a difference".

Vi söker dig som brinner för försäljning och har ett genuint intresse för att utveckla och stärka våra kunder inom medicinteknik.

GÅR DU IGÅNG PÅ FÖRSÄLJNING, PRODUKTUTVECKLING och PROJEKT?

Då är det Dig vi letar efter!

Vill du, precis som vi vara med och göra skillnad på riktigt? För vad vore ambulanspersonalen utan rätt utrustning? Vad vore läkare utan sina verktyg och instrument?

På Etteplan bidrar VI till att utveckla högkvalitativa medecintekniska produkter tillsammans med våra kunder. Tillsammans räddar vi liv!

Vi söker nu efter vår nästa kollega och stjärna till ett team med högt i tak, där det råder stor delaktighet och härlig team-känsla. Vi behöver Dig!

MEDTECH MANAGER!

Halmstadenheten är Etteplans center för medicintekniskproduktutveckling, med ett certifierat kvalitetssystem som möjliggör, gentemot kund, att ta ett helhetsansvar för produktutveckling från idé till produktionssättning.
Avdelning består av skickliga ingenjörer och specialister inom mekanik, elektronik, mjukvara, projektledning, samt personer med djup kvalitets och regulatorisk kompetens. Utöver detta så har verksamheten i Halmstad en bred kundbas och jobbar mot flertalet olika branscher. Vidare jobbar man med flertalet olika tjänsteleveranser både ute på plats hos kund och från in house verksamheten på kontoret i centrala Halmstad.

Du kommer vara en nyckelspelare i vår fortsatta tillväxtresa. Rollen innebär att du bearbetar nya och befintliga kunder.

Som MEDTECH MANAGER erbjuder vi ett omväxlande och utvecklande arbete tillsammans med duktiga kollegor och spännande kunder och kunduppdrag, som innefattar hela eller delar av utvecklingsprocessen.

Vi arbetar såväl i nationella som internationella projekt.

VI SÖKER DIG SOM...

...brinner för försäljning, är initiativrik, drivande och självgående med en hög energinivå. Du har god förmåga att strukturera din tid och arbeta självständigt, samtidigt som du bidrar till dina kollegor med ditt engagemang. Vidare har du inget emot att grotta ner dig i analysarbete och nyttja ditt affärsmannaskap för att genomföra och förbättra vårt erbjudande till våra kunder.

Orden Försäljning, Ledarskap och Teknik ligger dig varmt om hjärtat.

Du som med stort engagemang tar dig an din vardag. Vi är ett sammansvetsat team som hjälps åt och har roligt tillsammans. Att fortsatt attrahera de bästa talangerna blir avgörande för vår framgång.

VÅRA ÖNSKEMÅL TILL DIG...

...då du kommer ansvara för försäljning av större projekt inom medicinteknisk produktutveckling.
  • Vi tror att du har en ingenjörsbakgrund, alternativt mångårig erfarenhet av produktutveckling i någon form.
  • Sa vi att vi önskar någon som ska bidra med positiv energi? Vi tror i alla fall att du kommer komma riktigt långt på detta och vi kommer sätta stor vikt vid personlighet i denna rekrytering.
  • Du uppskattar att jobba i en föränderlig verksamhet där långsiktigt lärande är i fokus.
  • Teknik är kul! Du förstår och ser tekniska sammanhang även om du inte jobbat med just medtech tidigare.
  • Med nyfikenhet och ett körkort i fickan kommer du att komma långt! Dina blivande kunder finns i hela norden och väntar på besök.
Och följande är meriterande...
  • Ställ inte in, ställ om! Uppgraderat tänk och att du är anpassad till vår nya digitala framtid är ett plus.
  • Har flera års erfarenhet av och kun(d)skap inom försäljning
VARFÖR ETTEPLAN?

Hos oss blir du delaktig i ett expansivt företag med god sammanhållning och ett stort utrymme för individen.

Utveckling ser vi som en naturlig del av arbetet och arbetar vi aktivt med din kompetensutveckling och vi utbyter regelbundet erfarenheter inom projektledningsgruppen. Med rätt inställning är möjligheterna till spännande och utvecklande arbetsuppgifter snudd på oändliga.

Etteplan erbjuder alla sina anställda ett generöst friskvårdsbidrag och vi har ett omfattande förmånspaket som hela tiden förbättras.

Vi ser fram emot att få träffa Dig!

START: Enligt överenskommelse.
PLATS: Utgångspunkt på kontoret i Halmstad med fokus på Sverige och övriga nordiska länder.
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön

Etteplan - Engineering with a difference.

Fem minuter senare och du har redan börjat fila på din ansökan!? Vi hoppas det! Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval. www.finnvedensaljkraft.se Vi ses!

I denna rekrytering samarbetar Etteplan med FSK och Kajsa Ohlsson.
Mer info
Kontaktperson Kajsa Ohlsson
Telefon 0340-20 15 73
Område Halmstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicin & Farmaci
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Etteplan är ett globalt ingenjörsbolag med över 3.400 ingenjörer och medarbetare som arbetar efter devisen "Engineering with a difference". Vi är övertygade om att morgondagens tekniska utmaningar kräver nya angreppssätt, och att varje medarbetare är viktig för att uppnå detta.

Med djupgående erfarenheter från flera branscher tillämpar vi vårt tänkande på tre områden: Engineering, Software och Embedded samt Teknisk dokumentation. Resultatet av Etteplans innovativa ingenjörskunnande syns i många av marknadens ledande industrilösningar och konsumentprodukter.

Med drygt 60 kontor i Sverige, Finland, Danmark, Nederländerna, Tyskland, Polen och Kina erbjuder vi en verklig global affärsmiljö. Här finns många möjligheter för alla som brinner för att lära sig nytt och trivs med att utvecklas med kollegor.

Läs gärna mer på www.etteplan.com