Etteplan - AREA MANAGER - Halmstad

Etteplan - AREA MANAGER - Halmstad

Världen behöver nya lösningar. Med vår kompetens kan vi förbättra vår vardag och miljö. Vi är stolta över våra ingenjörer och medarbetare som bidrar till våra kunders framgång. Gör skillnad med oss!

Vi söker nu en AREA MANAGER med erfarenhet från produktutveckling till Halmstad.

Med våra kunder identifierar vi områden med utvecklingspotential där vi kan bidra till innovativa, mer kostnadseffektiva och framför allt värdeskapande lösningar. Tillsammans med kund skapar vi "Engineering with a difference".

Som AREA MANAGER får du en ledarroll och kommer vara chef för två Team Leaders som du har till hjälp och stöd i din vardag. Du har personalansvar för samtliga 20 personer på kontoret i Halmstad. Du leder och utvecklar vår verksamhet, både avseende försäljning och personal i din region. Det innebär stor frihet, stort handlingsutrymme, samt möjlighet att påverka då du har fullt resultatansvar. Ditt huvudfokus kommer vara att driva försäljning, vara delaktig i ledningsarbete och viktigast av allt; coacha medarbetare mot nya framgångar.

En vanlig arbetsvecka träffar du nya och befintliga kunder där du i nära dialog ger förslag på hur de strategiskt och operativt kan utveckla sina verksamheter. Du fördjupar och utvecklar våra kundrelationer och bygger helt nya. Som Area Manager har du det övergripande ansvaret för att bredda vår kundbas och säkerställa att kvaliteten är i linje med kundens förväntningar. Du rapporterar till Regionschefen i Södra Sverige och sitter även med i dennes ledningsgrupp.

I Halmstad har vi en bred kundbas och jobbar mot många olika branscher. Vi jobbar med flertalet olika tjänsteleveranser både ute på plats hos kund och från vår in house verksamhet på kontoret i centrala Halmstad.
Dessutom är vi här Etteplans center för medicinteknisk produktutveckling, med ett certifierat kvalitetssystem som möjliggör att gentemot kund ta ett helhetsansvar för produktutveckling från idé till produktionssättning.
Kontoret består av skickliga ingenjörer och specialister inom mekanik, elektronik, mjukvara, projektledning, samt personer med djup kvalitets och regulatorisk kompetens.

Vi har mycket att erbjuda dig!

Som Area Manager blir du en del av en verksamhet som både bidrar till mer lönsamma affärer för våra kunder och växer fortare än våra konkurrenter.
Hos Etteplan får du arbeta med den absolut senaste tekniken och möjligheten att bygga ett starkt kontaktnät. Våra kunder består av globala marknadsledare - och vi hjälper dem med deras mest avancerade utmaningar! Den internationella arbetsmiljön gör sig ständigt påmind och du kommer omges av kollegor som besitter en enorm kompetens och vill se dig växa i din yrkesroll.
Vi arbetar hårt för att stärka teamkänslan och skapa nöjda medarbetare som alltid ställer upp för varandra när vi stöter på problem och som firar när det går bra! Detta skapar en inspirerande och coachande företagskultur där vi hjälps åt och utmanar varandra i vardagen. Hos oss får du även ta del av personlig utveckling inom värdeskapande försäljning genom coachning, utbildning och erfarenhetsutbyte.

Är du en driven ledargestalt som älskar att ta hem affärer och brinner för teknik?

Då är det dig vi letar efter! Har Vi tror att du som söker verkligen brinner för försäljning samt att leda och utveckla såväl människor som verksamhet och har ett genuint intresse för att utveckla och stärka våra kunder inom industrin.
Du trivs som bäst när du får göra affärer och att skapa långsiktiga kundrelationer. Du vill verkligen bidra till att göra kundens verksamhet mer konkurrenskraftig och kundens projekt framgångsrika. Troligtvis har du redan ett brett kontaktnät inom industriföretag i regionen och flera års erfarenhet av ledarskap och försäljning.

I grunden har du troligen en ingenjörsutbildning från högskola. Du har med all sannolikhet jobbat många år med koppling till produktutveckling och är van vid dess processer och olika steg. För att axla rollen som AREA MANAGER behöver kunna sätta dig in i kundens tekniska utmaningar och kommunicera väl; både affärsmässigt och tekniskt med den du möter. Kort och gott - du behöver kunna vara trovärdig och affärsinriktad i din roll gentemot kund och samtidigt besitta de ledaregenskaper som krävs för att coacha dina kollegor mot framgång!

Nyfiken på att bli en i vårt team? Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Etteplan Sweden AB med Finnveden Säljkraft. För mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Kajsa Ohlsson 072-717 72 47.

Ansök via www.finnvedensaljkraft.se

Löpande urval sker.

Etteplan - Engineering with a difference.
Mer info
Kontaktperson Kajsa Ohlsson
Telefon 0340-20 15 73
Område Halmstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 apr 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Etteplan är ett globalt ingenjörsbolag med över 3.400 ingenjörer och medarbetare som arbetar efter devisen "Engineering with a difference". Vi är övertygade om att morgondagens tekniska utmaningar kräver nya angreppssätt, och att varje medarbetare är viktig för att uppnå detta.

Med djupgående erfarenheter från flera branscher tillämpar vi vårt tänkande på tre områden: Engineering, Software och Embedded samt Teknisk dokumentation. Resultatet av Etteplans innovativa ingenjörskunnande syns i många av marknadens ledande industrilösningar och konsumentprodukter.

Med drygt 60 kontor i Sverige, Finland, Nederländerna, Tyskland, Polen och Kina erbjuder vi en verklig global affärsmiljö. Här finns många möjligheter för alla som brinner för att lära sig nytt och trivs med att utvecklas med kollegor.

Läs gärna mer på www.etteplan.com