Drift och underhållsansvarig elektriker till Falkenberg

Drift och underhållsansvarig elektriker till Falkenberg

Nu söker vi en drift och underhålls ansvarig elektriker till Essity i Falkenberg. Trivs du med teknisk problemlösning? Har du gymnasiekompetens inom el/ automation och tidigare erfarenhet från processindustrin? Då har vi en spännande tjänst för dig!

Om tjänsten
I tjänsten som industrielektriker ingår du i ett supportteam där du rapporterar direkt till produktionsavdelningschefen. Du kommer tillsammans med ditt team att leda avdelningens resurser mot satta mål och säkerställa att återkommande el- och automationsproblem åtgärdas genom systematiskt felsökningsarbete.
I dina arbetsuppgifter som DUA elektriker kommer du även att kompetensutveckla och coacha produktionsteamen i hanteringen av tekniska problem på avdelningen, säkerställa funktionen på automations- och processövervakningssystem och arbeta med förebyggande el-underhåll. Du följer upp, analyserar stopp- och spillorsaker och reservdelsåtgång på avdelningen. Tillsammans med ditt team utvecklar ni gemensamma standarder och underhållsrutiner.

I din roll som drift & underhållsansvarig elektriker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Säkerställa funktionen på automations- och processövervakningssystemet
- Arbeta med felsökning samt förebyggande elunderhåll
- Hantering av tekniska problem
- Analysera stopp- och spillorsaker och reservåtgång
- Coacha produktionsteamen i hantering av tekniska problem

Om dig
Vi söker dig som är resultatdriven och har en god analytisk förmåga. Som person är du självgående och jobbar parallellt med flera olika uppgifter. Samtidigt är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med personer i din omgivning.
Meriterat är om du har erfarenhet av arbete som industrielektriker, samt har kunskap och erfarenhet av PLC-programmering. Du är van vid att arbeta i flexibel miljö där omprioriteringar förekommer. Det är därför viktigt att du har förmågan att göra goda prioriteringar.

Viktigt för tjänsten är:
- Att du har minst gymnasiekompetens inom el/ automation
- Att du är självgående, resultatdriven och har en god analytisk förmåga
- God förmåga att prioritera

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Essity.
Essity är ett ledande globalt hygien- och hälsobolag som utvecklar, tillverkar och säljer produkter och lösningar inom Personal Care, Consumer Tissue och Professional Hygiene.
Fabriken i Falkenberg med ca 400 anställda, kännetecknas av en modern organisation och en högteknologisk maskinpark. Teknikutveckling och uppgraderingsprojekt pågår ständigt och större delen av vårt produktsortiment är "fast moving consumer goods".
I fabriken tillverkas barnblöjor och inkontinensprodukter, främst för de nordiska marknaderna samt Central- och Östeuropa.
Essity erbjuder dig möjligheten att arbeta i världsledande internationellt företag med generösa förmåner och goda utvecklingsmöjligheter. Där arbetar man med både ny och äldre teknik i ett engagerat och glatt team med fokus på goda resultat genom samarbete.

Om anställningen
Essity har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Lisa Åberg 0736-847663
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Lisa Åberg
Telefon 0736847663
Område Halmstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.