Vi söker fönsterputsare i Halmstad!

Vi söker fönsterputsare i Halmstad!

Är du vår nästa talang som vi kan utbilda?

Vi växer väldigt snabbt i Halmstad och anställer nya fönsterputsare med start redan i januari! På Eriks fönsterputs har vi som ambition att vara branschens bästa arbetsgivare och för oss innebär det...

Attraktiva och schyssta arbetsvillkor
Som fönsterputsare hos oss får man en spännande tjänst i ett framtidsföretag med stark tillväxt! Man erbjuds friskvårdsbidrag, fast lön samt möjlighet till provision enligt gällande avtal. Alla våra fönsterputsare är heltidsanställda.

En trygg och säker arbetsplats

Hos oss jobbar man alltid i ett team om 2 personer. Som nyanställd får man en gedigen introduktion och grundlig utbildning där man lär sig att putsa fönster enligt våra riktlinjer. Inkluderat är även ett omfattande säkerhetsarbete och hur vi interagerar med våra kunder och medarbetare på bästa sätt. Alla våra medarbetare genomgår dessutom utbildning i Hjärt- och Lungräddning.

Den tuffaste teknologin och utrustningen
Att jobba med den absolut tuffaste teknologin och utrustningen inom vår bransch tycker vi är viktigt. Det ska vara häftigt och enkelt att jobba i våra system och med de verktyg man behöver för att utföra sitt arbete. Vi har till och med 3D-printade redskap för att göra arbetsdagen för våra fönsterputsare både roligare och lättare!

Ha roligt ihop
Vi söker glada individer med driv som tycker om att ha roligt ihop! Vi arbetar i team, tar ansvar och visar engagemang och glädje i det vi gör. Som fönsterputsare är man serviceminded och har alltid kunden i fokus. Man triggas av att arbeta mot uppsatta mål och att överträffa dem. Man behärskar svenska i tal och skrift och har B-körkort (manuell).

Goda utvecklingsmöjligheter
Vi är en stabil och trygg arbetsgivare som tycker det är viktigt att det finns goda utvecklingsmöjligheter för våra anställda både på kort och lång sikt.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Fastighet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 dec 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eriks fönsterputs har varit verksamma sedan 1997 och finns i ca 70 kommuner i södra och västra Sverige. Vi är marknadsledande på fönsterputsning åt privatpersoner och vår vision är att alla har rätt till rena fönster.