Electrolux Home i Halmstad söker Säljare

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Du arbetar med att ta emot kunder och försäljning i vår butik, beställa varor, pris- och butiksskyltning samt beställning av reservdelar till kund. I arbetsuppgifterna ingår även att bygga och utveckla försäljning av vitvaror gentemot fastighetsägare, byggföretag etc. Arbetet är mycket självständigt med stort ansvar och utrymme att utveckla den delen av verksamheten.

Arbetet innebär att du arbetar varannan lördag och kompenseras med ledig dag i veckan. Fast lön utbetalas med möjlighet till bonus.

Din profil

Vi söker dig som har utpräglad känsla för service och gillar kundmötet. Du skall ha ett eget driv och kunna ta egna initiativ samt ha ett stort engaemang. Det är meriterande om du har branscherfarenhet, men det viktigaste är dock att du har rätt inställning med en positiv och öppen attityd. En del mindre lyft kan förekomma i samband med leverans av varor.

Du har B-körkort.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vår samarbetspartner i denna rekrytering, Montico HR Partner AB, Ulf Kullman 035-260 76 61.
Jobbfakta
Ort
Halmstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik

Ring Ulf Kullman, 035-260 76 61

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 juli

Om företaget

Electrolux Home har cirka 50 butiker över hela Sverige, samtliga franchiseägda. Electrolux Home är butikskedjan för hela köket och erbjuder kompletta köks- och förvaringsinredningar, vitvaror och ett brett sortiment av noggrant utvalda hushållsprodukter till både privat och professionella kunder.
Electrolux Home i Halmstad har funnits på Stenalyckan sedan 2011. Butiken är över 800m2 stor och inkluderar en Matstudio/Restaurang som drivs av Dennis Säwström på Kreativ Mat. Butiken ger mycket fokus till köket - först och främst kökssnickerier men även i förlängningen allt det man stoppar in i köket, d.v.s vitvaror, köksredskap och hushållsapparater. Vi har 6 anställda snickare som utför installationer av allt vi säljer vidare och vi har även en syster butik i Helsingborg. Läs mer om oss på www.electroluxhome.se/halmstad

Vi söker nu en Säljare.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den 31 juli, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan.