Behovsanställd receptionist till Eleiko

Behovsanställd receptionist till Eleiko

Vill du vara en del av Halmstads mest expansiva och aktuella företag? Är du student eller har annan huvudsakligsysselsättning? Lockar ett arbete i träningsbranschen? Är du service-minded och ansvarstagande? Då har Adecco jobbet för dig!

Om tjänsten
I receptionen på Eleiko kommer du att arbeta med sedvanliga receptionssysslor. Arbetet består av kundkontakt, inkommande samtal, ta emot besök och ansvar för infomail. Vidare kommer du att vara behjälplig med personalservice, exempelvis bokning av lokaler eller måltidsbeställning. Arbetet är förlagt till 2-3 dagar i månaden men kan bli mer.

Krav är att du ska vara tillgänglig för arbete hela vecka 50!

Om dig
Du som söker är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning. Som person är du service-minded, ansvarstagande och flexibel. Eleiko arbetar på den internationella marknaden vilket innebär att du kan arbeta på engelska, både i tal och skrift. Att ge god service med ett leende på läpparna är för dig en självklarhet! Plus i kanten är såklart om träning ligger dig varmt om hjärtat.

Om anställningen
Tjänsten är en del av Adeccos personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos Eleiko.

Om Eleiko
Eleiko är ett familjeägt företag som gjort en spännande resa in i träningsbranschen! Företaget är ledande inom tillverkning och återförsäljning av träningsutrustning.

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Erica Ivansson på 072 298 31 52 eller erica.ivansson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Erica Ivansson
Telefon 0722983152
Område Halmstad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.