Drivmedelsteknik AB söker en driven Projektledare

Drivmedelsteknik AB söker en driven Projektledare

Kort om tjänsten

Vill du utveckla och leverera miljösäkra drivmedelsanläggningar med den senaste tekniken!

Om verksamheten

Drivmedelsteknik startade 1989, vi är ett relativt litet företag med 30 anställda och ett 10-tal samarbetspartners runt om i landet. Navet är våra ändamålsenliga lokaler i Simlångsdalen strax utanför Halmstad. Här har vi samlat lager, verkstad och administration under ett tak vilket innebär ökad effektivitet samt korta och snabba beslutsvägar. Vi ansvarar för hela kedjan från myndighetskontakter och projektering till utförande, dokumentation och slutinspektion med aktuella myndigheter.

Kombinationen av lång erfarenhet och en mycket stark vilja att hitta lösningar där andra ser problem gör att vi vågar sticka ut hakan och påstå att vi är Sveriges mest innovativa entreprenadföretag med fokus på drivmedelsanläggningar.

"Vi nöjer oss inte med standardlösningar utan vågar ifrågasätta och utmana"

Mer om tjänsten

Som Projektledare hos Drivmedelsteknik kommer du att driva entreprenadprojekt från start till mål i nära samarbete med kunden. Projekten handlar huvudsakligen om nyproduktion, ombyggnation, avetablering och sanering av drivmedelsanläggningar i Sverige.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att organisera, koordinera och följa upp:
  • Inköp
  • Leverantörer
  • Underentreprenörer
  • Produktion
  • Budget
  • Hantera myndighetstillstånd osv
Du kommer även vara delaktig i utveckling av interna rutiner och processer, utveckling av koncept och produkter, samt rekrytering av tekniker.

Din profil

Vi söker dig som troligtvis är högskoleingenjör inom bygg eller entreprenad, eller har motsvarande kompetens. Du har några års erfarenhet av att driva entreprenadprojekt, och har erfarenhet av BAS P/U. Du trivs i en omväxlande miljö, med ett varierande arbete och att ta ansvar för dina projekt. Du är van att arbeta i nära samarbete med både kunder och kollegor.

Som person är du en nyfiken och driven problemlösare. Du är noggrann i ditt arbete och arbetar strukturerat mot tydliga mål. Du är social och trygg i dig själv och skapar öppenhet, förtroende och dialog i alla led. Du kommunicerar obehindrat i både tal och skrift på svenska och engelska.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Johan Ohlander
Telefon 042-176608
Område Halmstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.