Starta eget som franchisetagare i Halmstad

Starta eget som franchisetagare i Halmstad

Vi öppnar nya butiker runtom i landet kontinuerligt och det går bra för oss. Just nu etablerar vi oss i Halmstad och söker franchisetagare till vår nya butik. Butiken kommer att öppna på ett attraktivt läge i Halmstad och vi är redo för uppstart. Nu behöver vi ditt driv och engagemang för att göra vår etablering framgångsrik.

Våra butiker drivs som franchise vilket innebär att du äger din egen butik och samtidigt drar nytta av vårt lönsamma butikskoncept. Du behöver inte vara optiker eller ha erfarenhet från branschen.
Det är ditt driv och din entreprenöranda som kommer att göra dig framgångsrik i vår kedja!

Vill du veta mera så kontakta Jonas Wagermark, 044-28 22 82 eller j.wagermark@direktoptik.com

Direkt Optik är en optikkedja med butiker i hela Sverige och ingår i en stark optikkoncern med ca 500 butiker i Europa. Vi säljer glasögon, kontaktlinser och optikprodukter.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Franchise
Hemsida https://www.direktoptik.se/
Sista ansökningsdag 11 mars (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Direkt Optik är en optikkedja med ett 40-tal butiker i Sverige. Vår kedja ingår i Hans Anders en optikkoncern med ca 500 butiker i Europa. Vi säljer glasögon, kontaktlinser och optikprodukter. Vi har fördelaktiga avtal genom central upphandling, låga investeringskostnader och effektiv logistik och låga lagerkostnader.

De flesta av våra butiker drivs som franchise där franchisetagaren äger sin butik. Som franchisetagare tar man del av Direkt Optiks butikskoncept som omfattar vårt varumärke, marknadsföring, inredning och bågsortiment.

Hos vårt huvudkontor i Kristianstad hjälper vi till med uppstart, uppföljning och kontinuerlig rådgivning till butikerna. Samtliga våra optiker är legitimerade hos Socialstyrelsen och butikerna har komplett optisk utrustning. Vi erbjuder en bred produktportfölj med kända varumärken och kvalitetsglas från branschledande leverantörer.