Besiktningstekniker Lantbruk till Dina Försäkringar, Halmstad eller Varberg

Besiktningstekniker Lantbruk till Dina Försäkringar, Halmstad eller Varberg

Rollen

I rollen som besiktningstekniker reglerar du större skador som kräver teknisk kunskap och besiktning fysiskt på plats inom byggnation och maskiner. Du reglerar även mindre skador på lösöre och inventarier och hanterar egen och extern besiktning i vårt besiktningsverktyg Meps. Skadeförebyggande besiktning av olika verksamhetsområden ingår också i tjänsten, främst av byggnader och egendom inom lantbruk. I dina arbetsuppgifter ingår att ge råd och tips om hur kunderna kan minska risken för framtida skador, samt att upptäcka pågående skador.

För att lyckas i rollen
  • Goda byggtekniska kunskaper
  • Erfarenhet från byggbranschen gärna som yrkesverksam snickare eller tidigare snickare, eller liknande roll
  • Erfarenhet och kunskaper inom lantbruk och gårdar
  • Affärsmässighet och gott omdöme
  • B-körkort
Meriterande / Önskemål
  • Erfarenhet inom systematiskt brandskyddsarbete
  • Arbetat som brandman hel eller deltid gärna räddningsledarutbildning
  • Erfarenhet inom försäkring, gärna skadereglering
  • Mångårig erfarenhet inom besiktning av egendom och byggskador
  • El kunskap/elektriker
För att trivas i rollen
Detta är en helt ny tjänst där Dina Försäkringar satsar på lantbruksförsäkringar. Tjänsten har placeringsort i Halmstad men även Varberg är ett alternativ. Som person så är du kommunikativ, affärsmässig, noggrann och har känsla för att ge service. Gillar du dessutom att lösa problem och att jobba med analys så kommer du känna dig hemma i rollen. Har du dessutom god förmåga att planera och strukturera ditt arbete samt är ansvarstagande så kommer det bädda för att ditt arbete blir slutfört med ett gott resultat.

Ledorden för Dina Försäkringars verksamhet är nytänkande, nära och engagerade.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Dina Försäkringar med Jerrie. Du ansöker på jerrie.se med bifogat CV och personligt brev. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Igor Glavan på 0701-765828. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 24 jan 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dina Försäkringar består av 5 kundägda försäkringsbolag med stark lokal förankring och rötterna djupt i den svenska myllan. Vi har kontor över hela landet, från Piteå i norr till Lund i söder. Med anor sedan 1768 har vi erfarenhet av att försäkra det du bryr dig om och kan hjälpa dig göra vardagen tryggare.

Dina Försäkringar är idag landets sjätte största sakförsäkringsgivare och vår affärsidé är enkel och tydlig: "Dina Försäkringar skall genom att vara nytänkande, nära, engagerade och kundägda bygga långa relationer och alltid leverera riktigt bra kundmöten och rätt försäkring."