Lönespecialist till internationellt bolag

Lönespecialist till internationellt bolag

I din roll som lönespecialist hos vår kund, verksam inom glasindustrin, kommer du att självständigt ansvara för hela löneprocessen för 150 medarbetare. Dessa innefattar både kollektivarbetare och tjänstemän i tre olika bolag. I dina arbetsuppgifter ingår hela lönekedjan från beredning av löner till efterarbete, men även arbetsuppgifter såsom reseräkningar, rapportering, intyg, försäkringar, pensionsavsättningar och övriga administrativa arbetsuppgifter som hör till löneprocessen. Du rapporterar direkt till HR-chefen.

Uppdragsgivare:
Dfind Finance

Ort:
Halmstad

Omfattning:
Heltid

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information:
Välkommen att kontakta Talent Manager Emelie Lanner på emelie.lanner@dfindfinance.se

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning inom löneadministration. Du har minst tre års erfarenhet av arbete som lönespecialist och du känner dig trygg i hela löneprocessen. Du är van vid att arbeta självständigt och du kan lön från ax till limpa. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Som person är du social och värderar högt att vara en del i gruppen. Du är noggrann och kvalitetsmedveten och har ett strukturerat arbetssätt utöver det vanliga. Det är ett krav att du har goda kunskaper i Agda, samt att du talar och skriver svenska flytande. Du förstår och kan uttrycka dig på engelska när det krävs och det är meriterande om du har kunskaper i danska.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dfindfinance.se
Sista ansökningsdag 30 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss får möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder. Vi arbetar främst med medelstora och stora bolag av nationell och internationell karaktär. För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i din roll och att du ser en anställning hos oss som ett långsiktig samarbete. Därför har du och din konsultchef tät kontakt och du får härigenom stöd och vägledning i din roll som konsult.

Utöver detta erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.