Konstruktör med säljdriv

Konstruktör med säljdriv

1946 startade Karl Andersson den första cirkelsågen i halländska Derome. Idag driver tredje generationen av ägarfamiljen Derome, som är Sveriges största familjeägda träindustri med 2 300 medarbetare och en omsättning på 8,5 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

Placeringsort

Halmstad

Arbetsuppgifter

Våra medarbetare är motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet. Som anställd på Derome är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Nu växer vi i Halmstad och söker därför en driven konstruktör med sälj i blodet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att offerera, sälja och konstruera taklösningar i nära samarbete med våra kunder.

Arbetsuppgifter består bl a av:
  • Försäljning och konstruktion av takstolar, bjälklag, balkar, pelare mm
  • Försäljning av våra övriga koncept (tak, färdigkapad stomme mfl)
  • Upprätta takplaner
  • Kontinuerlig kontakt med såväl nya som befintliga kunder
Det är ett roligt och ansvarsfullt arbete. Hos oss är du kundens närmaste kontakt och står för service och kvalité. Du är därmed en viktig länk i den totala kedjan från förfrågan till färdigt projekt.

Kvalifikationer

Tjänsten passar dig som vill utvecklas, utmanas och uppmuntras. Vi erbjuder dig ett gott arbetsklimat med ledare som stöttar och utmanar dig samt spännande och innovativa projekt. För att lyckas i rollen bör du vara byggnadsingenjör eller byggnadstekniker alternativt ha en teknisk bakgrund samt goda kunskaper inom konstruktion. När du blir anställd hos oss erbjuder vi dig utbildning i konstruktionsprogrammet Pamir.

Arbetet är självständigt och innebär mycket kundkontakt, vilket ställer krav på god initiativ-, samarbetsförmåga och ett högt driv.
I din roll är det viktigt att du är serviceinriktad och kan prioritera. Har du erfarenhet av trähusproduktion i industriell miljö är även det meriterande. Som person är du drivande, strukturerad, noggrann och prestigelös. Du tycker om att arbeta mot uppställda mål, deadlines och är lösningsorienterad.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Övrig information

Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Placeringsort är vid vårt kontor i Halmstad.

För mer information om tjänsten, kontakta vår Regionsäljchef; Anton Larsson 044-20 78 94.
Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast 28 oktober och gärna tidigare, då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag

2020-10-28
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 okt 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Derome utmanar det som är. Inom vår organisation för Träteknik levererar vi taklösningar och prefabricerade/industriellt tillverkade byggkomponenter. Hos oss blir du en del av teamet för konstruktion och produktion där leveransförmåga och kvalitet är vår framgångsfaktor. Läs mer på derome.se