Servicetekniker/Maskinbyggare

Servicetekniker/Maskinbyggare

Servicetekniker/maskinbyggare med sinne för utveckling

Kärt barn har många namn, men ord som problemlösning, konstruktion, pneumatik, el, kvalitet, logg, mekanik, utveckling, maskinbygge, inköp, ja listan kan göras lång men kanske ger dig en hint om vad vi behöver. Oavsett, en spännande och rolig tjänst för dig med verktyget rätt i hand och sinne för produktion och process.

Hur ser din arbetsdag ut?

Tjänsten innebär att du ingår i ett underhålls-/ teknikteam under produktionschefen. Arbetet består av vanligt förekommande uppgifter såsom förebyggande underhåll, felsökning med åtgärd och förbättringsarbete. Men det är också så att du kommer in i en fas där vi som bolag går från entreprenörsföretag till ett större producerande bolag. Du har därmed chansen att bidra med din kunskap och får vara med i en utvecklingsresa. Delta of Sweden strävar alltid efter att hålla hög effektivitet och kvalitet, här kommer du med din roll i vårt teknikteam få chansen att bidra med detta. Tjänsternas placering är i Halmstad med närhet till E6.

Vem trivs här?

Vi söker dig som har erfarenhet av underhålls- och reparationsarbeten och maskinbyggnation kopplat till produktion. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom svetsning, mekanik, hydraulik, pneumatik och elektronik, vilket ger dig goda förutsättningar att lyckas. Vi litar på dig och vi önskar att du vågar och vill ta eget ansvar. Du tycker om att komma med nya idéer och utmana din omgivning för att vara med i utvecklingen.

Det är meriterande om du har goda kunskaper i svetsning i olika material.

Vad erbjuder vi?

Du erbjuds en anställning på Delta of Sweden som ger stora möjligheter till fortlöpande personlig utveckling. Vi har som företag inlett en spännande förändringsresa som vi ser som lockande och ger möjlighet för de som vill sätta sin egen prägel på arbetsplatsen.

Våra produkter är vi stolta över och de används världen över som leksak eller som pedagogiskt material.

Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt dock senast den 11 oktober. Ansökan sker genom att du mailar till urban@deltaofsweden.com, frågor om tjänsten besvaras av Produktionschef Urban Olsson, 076-880 49 34
Mer info
Kontaktperson Urban Olsson
Telefon 076-880 49 34
Email Mejla Urban Olsson
Område Halmstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 nov 2020 (41 dagar kvar)