Relationship Manager

Relationship Manager

Vill du arbeta i ett team som prioriterar samarbete för att tillsammans utveckla verksamheten? Trivs du i en social roll där du får arbeta med långsiktiga relationer och vara en del av ett kompetent team? Då är det här jobbet för dig!

Vi söker nu tre företagsrådgivare till ett av varje kontor; Halmstad, Växjö och Kalmar. Varje kontor genomsyras av personer som arbetar i en miljö som kännetecknas av ett mycket gott samarbetsklimat. Vi har en bred mix av kompetenser vilket gör att vi lär och utvecklas tillsammans.

Det sker många förändringar inom vårt segment och vi försöker alltid att ta till oss nya arbetssätt med en positiv attityd för att skapa bästa förutsättningarna i arbetet. Bankens fokus inom Skog och Lantbruk har fått hög prioritet samt möjlighet att utöka resurserna ytterligare.

Vårt uppdrag är att utveckla verksamheten genom att öka antal affärer. Genom att arbeta aktivt med prospektering har vi haft en god tillväxt de senaste åren, något vi vill fortsätta ha och utveckla ytterligare. Det är viktigt för oss att skapa en långsiktighet i våra affärsrelationer för att på så sätt behålla vårt goda rykte på den lokala marknaden.

Om rollen
Som företagsrådgivare i segmentet Skog & Lantbruk arbetar du aktivt med en befintlig kundstock samt prospektering.

En del av arbetet innefattar att säkerställa att krediter och kredituppföljning hanteras och följs upp på ett korrekt sätt.

Du behöver ha förståelse för skogsägares och lantbruksföretag behov och utmaningar, något du skapar genom att arbeta med framåtblickande analys, för att på så sett tillgodose och diskutera företagens kommande behov. Du kommer ha tillhörighet i respektive stad men också verka i ett större geografiskt område.

I arbetet ser vi det naturligt att du är lösningsorienterad och engagerad i kontakten med kunderna. En viktig del är att anamma vårt nya arbetssätt där vi försöker minska den administrativa delen av arbetet och lägga ett större fokus på kontakten med kunderna. Kundmötena sker både i fysisk och digital miljö.

Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter medarbetare med drivet att utveckla sig själva och våra affärer. För dig som vill växa både personligt och professionellt ges du möjlighet till stort eget ansvar, samtidigt som du har ett engagerat team och inspirerande ledare omkring dig. Vi ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Vem är du?
Vi tycker att det är viktigt att du som söker har ett stort engagemang och förmågan att driva arbetet med att utveckla egen kundstock, samtidigt som du tycker om att arbeta i lag tillsammans med dina kollegor. Vi är en tight grupp som stöttar varandra och söker dig som är prestigelös samt hjälper dina kollegor när behov uppstår. Du behöver ha arbetat med skog & lantbruksföretag tidigare och gärna med produktionslantbruk.

Du förstår och kan tolka ett bokslut samt har kunskaper inom kreditberedning. Förmågan att förstå bolagets behov för att kunna erbjuda rätt tjänster till kunderna är en egenskap vi söker.

Intresserad?
Om du har några frågor kring jobbet är du varmt välkommen att kontakta Claes Nilsson, Kontorschef Halmstad, på 0752-48 21 37.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka ansökan och CV senast 2018-11-15.

Danske Bank är en nordisk bank med starka lokala rötter och broar till resten av världen. I över 145 år har vi hjälpt människor och företag i Norden att förverkliga sina ambitioner. Danske Bank har över 19 000 anställda i 16 länder runt om i världen som betjänar våra 3,4 miljoner privata kunder, företagskunder och institutionella kunder. Utöver banktjänster erbjuder vi även livförsäkringar och pensionstjänster, hypotekslån, förmögenhetsförvaltning, fastighets- och leasingtjänster.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.danskebank.se/karriar
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som en av Nordens största banker letar Danske Bank efter rätt personer som vill vara med på vår resa mot att bli den mest tillförlitliga finansiella partnern. Vår ambition är att skapa värde för våra kunder, såväl privatkunder som företag och institutioner. Danske Bank växer snabbt i Sverige, där vi är en utmanare på bankmarknaden, och vi vill därför anställa de mest ambitiösa personerna som vill vara med och bidra till vår drivna och inkluderande kultur. Vårt huvudkontor ligger i Köpenhamn och vi har 19 000 anställda i 16 länder, varav 1 500 i Sverige.