Är du en administratör som gillar sälj?

Är du en administratör som gillar sälj?

Om Creative Tools Sweden AB

Den röda tråden för oss är 3D - allting 3D.

Kan du sätta 3D framför eller efter en produkt eller företeelse är sannolikheten stor att vi sysslar med det. Creative Tools säljer produkter från marknadsledande tillverkare av mjukvaror och hårdvaror inom alla typer av 3D-teknologier. Vi på Creative Tools har i olika former levererat lösningar inom visualisering och rapid prototyping i över 20 år.

Våra kunder spänner över nästan alla branscher från verkstads- och elektronikindustri till spelutveckling och kläddesign.

Arbetsuppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter innebär att du kommer att kontakta befintliga kunder för att utveckla samarbetet och erbjuda dem de avtal som är aktuella i dags läget, skicka offerter på nya beställningar samt ta emot ordrar. En stor del av jobbet är administrativt och att vara administrativt stöd för organisationen. Dina arbetsverktyg är dator och telefon.

Formell kompetens

Fullständig gymnasial utbildning, mycket god datorkunnskap eller datavana

Mycket bra svenska i tal och skrift

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av administration och det är meriterande om du även har en del sälj med dig. Du ska ha arbetat efter målsättningar och deadlines tidigare samt ha ett gott sinne för kundservice. Vi ser gärna att du har en god förmåga att bygga kundrelationer samt att du ser på detta arbete långsiktigt.

Personliga egenskaper

Vi tror att du är fylld med energi och där endast du står för begränsningarna och alltid har fokus att uppnå uppsatta säljmål. Du är målinriktad och noggrann, har ett eget driv och initiativ förmåga.

Vi söker därför dig som är drivande med engagemang samt tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

VIsstid/Heltid/Halmstad

Tillträdesdag

Omgående

Information

Ansökan sker www.lernia.se/jobb/

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Administration, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.