Säljare till Cotral Lab Sverige, Sydvästra - Västra Sverige

Säljare till Cotral Lab Sverige, Sydvästra - Västra Sverige

Cotral behöver växa i Sverige och utökar därför sitt säljteam med en

Säljare som brinner för arbetsmiljö till distrikt Sydvästra - Västra Sverige

Du kommer arbeta självständigt vilket betyder att du är självgående och bekväm med att ringa och ta kontakt samt besöka prospekts och befintliga kunder. Till ditt stöd har du företagets befintliga säljteam. Vidare ser vi att du har en naturlig förmåga att skapa, utveckla och bibehålla kundrelationer. Ditt distrikt sträcker sig från Malmö till strax nor om Göteborg, och vi tror att lämplig bostadsort är Halmstad med omnejd, alternativt annan ort inom distriktet. Tjänsten kan innebära övernattningar.

Personlighet och kompetens
  • Du har erfarenhet av uppsökande försäljning mot företag inom industri, fabriker, tillverkande företag, byggföretag etc.
  • Du kan idag vara en säljare som vill utveckla din roll till ett stort eget ansvar.
  • Du är självgående, driven med ett stort affärssinne, strukturerad och noggrann.
  • Du är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer.
  • Du skall vara uthållig, envis och förstå att med hög aktivitet blir det affärer.
  • Du skall vara öppen och ivrig att lära dig nytt.
  • Du behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift, du är bekväm med att arbeta i CRM-system.
  • Du har B-körkort.


Vi erbjuder ett självständigt och varierande arbete i ett företag där vi har fokus på kvalitet och service i allt vi gör. Och nu söker vi dig som vill vara med och påverka vårt företags framtid och tillväxt. Du kommer att ha en viktig roll i utvecklingen av den svenska marknaden. Vi arbetar också kontinuerligt med kompetensutveckling på individnivå och du kommer att få en bra introduktion. Vi har förmånliga och bra villkor där du får verktyg som behövs för att utföra jobbet på bästa sätt. Du rapporterar till huvudkontoret i Finland.

Kontakt

För frågor kring tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulf Hammar på 070-606 31 00.

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en spännande utmaning är du varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 19 mars 2020 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivarenSedan 1992 har fler än 31.000 företag bytt från standard öronproppar eller hörselskydd till Cotral Labs formgjutna hörselskydd. Anledningen är enkel: de förstår att engångsproppar eller återanvändbara öronproppar inte används ordentligt, eller i värsta fall, inte används alls. Efter att ha provat Cotral Lab formgjutna hörselskydd, tog de dem i bruk och återvände aldrig till engångsproppar. Sedan år 2018, finns det över 2 miljoner arbetstagare i 4 olika världsdelar, som gärna använder sina Cotral Lab formgjutna hörselskydd