Vi söker två erfarna vindkraftstekniker

Vi söker två erfarna vindkraftstekniker

Är du vår nya medarbetare i området mellan Halmstad och Lund? Vi ska starta upp ett nytt team och placeringen beror lite på var just Ni finns.

Kan du lösa service- och underhåll på vindkraftverk? Som en vindkraftstekniker planerar du dagen och löser tillsammans med din kollega problem för våra kunder.

Vår huvuduppgift är att se till att våra kunder får professionell service och att vindkraftverken hos Connected Wind Services ger högsta möjliga elproduktion.

Vem är du

Arbetet sker till stor del på hög höjd vilket innebär att du måste genomgå läkarundersökning för höghöjdsarbete. En god fysik är en förutsättning för att klara arbetet.

Vi söker dig som har utbildning/erfarenhet som vindkrafttekniker, elektriker eller liknande. Du ska ha några års arbetslivserfarenhet inom vindkraftteknik eller elteknik. CWS står för säkerhetsutbildning och kontinuerlig utbildning.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du är också en van datoranvändare då all övervakning och rapportering är datoriserad. Du måste ha minst B- körkort och BE/C är meriterande.

Relationer med våra kunder är viktigt för oss, därför bör du vara utåtriktad och ha lätt att skapa goda kontakter. Tjänsten kan innebära en del resande med övernattningar och flexibilitet vad gäller resor och arbetstider är ett krav.

Dina arbetsuppgifter

Service/underhåll av vindkraftverk. Felsökning och reparation på vindkraftverk. Kundkontakt med ägare. Ansvar och skötsel av servicebilen och lager. Ansvar för reservdelar. Beställning av
material och reservdelar. Inventering av eget lager. Daglig rapportering och registrering i vårt planeringsverktyg ExpandIt.

Intervjuer sker löpande varför vi gärna tar emot din ansökan redan idag.
Mer info
Email Mejla Connected Wind Services Sverige AB
Område Halmstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 juli (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Information om företaget hittar ni på vår hemsidawww.connectedwind.se.

Vid ytterligare frågor kontakta Tobias Hjortmark 010-45 40 643 eller Jessica Englund 010-45 40 687.