Restaurangbiträden till försvarsrestaurangerna i Halmstad

Restaurangbiträden till försvarsrestaurangerna i Halmstad

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av oss som restaurangbiträde till Compass Group FS!


Hitta din passion för mat
Vi söker ett restaurangbiträde som tycker om att arbeta i restaurangmiljö och är serviceinriktad. Som restaurangbiträde arbetar du med varierande arbetsuppgifter så som salladsberedning, viss matlagning, packning, kassa, städning och disk. Som restaurangbiträde hos oss arbetar du nära våra gäster vilket gör det viktigt att du har en hög servicenivå och är lyhörd för gästernas önskemål. Tjänsterna är tillsvidareanställningar på 100% samt 1 st vikariat 100% med skiftande arbetstider och viss helgtjänstgöring. Tillträde v 30 eller enligt överenskommelse.

Varför ska du välja Compass Group?
Vi på Compass Group har 6 000 medarbetare som med stolthet tar ansvar för att leverera smakupplevelser på våra över 1 200 restauranger. Det gör oss till en viktig arbetsgivare och en intressant möjlighet för de som vill göra karriär inom måltidstjänster. Om du söker möjligheter att utvecklas i karriären i ett ledande nordiskt tillväxtorienterat företag har du kommit rätt.

Vad bidrar du med till teamet?
Vi söker dig som drivs av att varje dag skapa smakupplevelser och är genuint matintresserad. Du har tidigare erfarenhet från att arbeta i storkök och/eller restaurang och det är meriterande om du har relevant branschutbildning. Vi söker dig som tar egna initiativ, är självgående, glad, kreativ med vilja att utveckla och förbättra. Du är serviceinriktad och brinner för att alltid leverera bästa möjliga service både till arbetskamrater och gäster. För att vara lämplig i rollen som restaurangbiträde hos oss krävs det att du har körkort och behärskar svenska i såväl tal som skrift Vi förutsätter att du jobbar efter Compass Group värderingar.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Om försvarsrestaurangerna i Halmstad
Vi driver 6 stycken verksamheter inom Halmstad Garnison varav två stycken är MR Påfågeln och Mr Laxen, två är verksamheter är mässar samt två olika café. Restaurangerna serverar frukost, lunch och middag måndag-söndag. På mässarna serverar vi fika och representationsmåltider under veckans samtliga dagar.

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu.
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef maria.lundberg@compass-group-fs.com Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2020-06-10.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag 10 juni 2020 (16 dagar kvar)