Om företaget

Vi vill nu bredda vårt nätverk av speciallärare och söker nu dig som vill arbeta inom gymnasie- eller vuxenutbildning.

Dina arbetsuppgifter

Ditt arbete kan komma att utföras både i klass, i mindre elevgrupper och enskilt med elever. I arbetet ingår att identifiera och arbeta förebyggande för att undanröja hinder i lärandet och i lärmiljön, att genomföra utredningar samt utforma och själv aktivt medverka i genomförande av åtgärdsprogram i samspel med övriga kollegor. Uppföljning och utvärdering av gjorda insatser är en viktig del av arbetet. I rollen kan det även ingå handledning av kollegor.

Din profil

Vi söker dig som är relationsskapande, strukturerad och lösningsorienterad. Du tycker om att samarbeta, komma med nya idéer och hitta de bästa vägarna för att hjälpa eleverna framåt i deras lärprocess. Både nyexaminerade och erfarna speciallärare är välkomna in i vårt nätverk!

Ansökan

Vi utökar vårat nätverk och kommer att höra av oss till dig när vi har ett arbete som matchar din behörighet och profil.

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning www.facebook.com/skolbemanning www.pedagogjobb.nu
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Utbildning, Specialpedagog
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork elevhälsa finns för Er som behöver stöd i elevhälsoarbetet. Förutom att bemanna och rekrytera personal till elevhälsan kan Clockwork bidra på plats med ett team, likaväl som på distans. Detta område leds av tidigare specialpedagog och skolledare.

Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! När ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer om vår resa på; www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering