Servicetekniker

ServiceteknikerTill vår kund som är en global marknadsledare inom tekniksektorn söker vi nu en Servicetekniker.

Om företaget:

På Siemens gör vi varje dag skillnad för både oss själva, våra kunder och vår planet. Vårt gemensamma mål är att skapa platser som bryr sig om, både hos våra kunder och hos oss själva. På Siemens värdesätter vi varje individs olikheter och möjlighet till utveckling. Vi erbjuder en flexibel arbetsplats med en hög grad av frihet och ansvar över sin egen vardag. Flexibiliteten ger våra medarbetare möjlighet att skapa en bra balans mellan arbete och privatliv.

Dina arbetsuppgifter:

I din roll som servicetekniker kommer du ha löpande kontakt med Siemens kunder och arbeta ute i fält hos de. Du kommer att arbeta ute på fält och stötta i frågor angående felanmälningar och besikta ute hos kund. Du kommer genomföra förbättringsåtgärder och uppdatera detta i system. Det kommer förekomma resor i tjänsten och du kommer vara placerad i Halmstad men resor kan förekomma till Göteborg.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Arbeta ute i fält hos kunder och göra besiktningar och hantera felanmälningar
  • Administrera löpande i system och planera dina uppdrag
  • Löpande dialog med Siemens kunder
Start: Augusti/ september

Omfattning: Rekrytering till vår kund med 6 månaders provanställning

Arbetstider: Kontorstider (07.45-16.30)

Placering: Halmstad

Din profil:

Vi söker dig som är en lagspelare och tycker om att arbeta i team. Du är noggrann, strukturerad, driven och självgående. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom larmbranschen eller B2B. Vi ser gärna att du har ett stort tekniskt intresse och god datorvana. Ett krav för tjänsten är att du har B-körkort.

Om oss

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen
Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 (0) 70 417 92 81. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson Sophia Borelius
Telefon 070 417 92 81
Område Halmstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 juli 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90