Industrielektriker till Celsa Steel Service i Halmstad

Industrielektriker till Celsa Steel Service i Halmstad

Om Företaget

Celsa Steel Service är Sveriges ledande leverantör av armeringsprodukter och tjänster. De är ca 200 anställda fördelat på flera orter.

Är du deras nya medarbetare? Celsa Steel Service söker nu en ny kollega till deras underhållsavdelning. Teamet på underhållsavdelningen består av 7 personer.

Arbetsuppgifter

Vi söker en industrielektriker med dokumenterad utbildning i automation. Underhållsavdelningen ansvarar för att felsöka, reparera och utveckla maskiner och utrustning ute på våra olika produktionsavsnitt samt logistik och även genomföra installationer av nya maskiner.

Underhållet sker till stora delar planlagt men då vi har en produktion som arbetar stora delar av dygnet så uppstår även akuta jobb som ska lösas. Vi arbetar aktivt med en säker arbetsmiljö, förutsätts du vara en del av denna genom att följa de rutiner, regler och standarder som gäller på företaget.

Din bakgrund

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning med inriktning elteknik, automation eller motsvarande.

Du har datorvana, kunskap i ritningsläsning och körkort.

Det är meriterande om du har liftkort och utbildning i Heta arbeten.

Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Som person är du självgående och initiativrik och tycker om att jobba självständigt såväl som i grupp. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och är öppen och nyfiken på att lära dig ännu mer. Hög arbetsmoral, att vara serviceminded och stresstålig är egenskaper vi värdesätter hos dig.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Anställningen är på heltid, en provanställning som har för avsikt att gå över i en tillsvidare anställning, 2-skift och i Halmstad

Tillträdesdag

Omgående/ efter överenskommelse.

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Låter detta arbete intressant för dig? Vänta inte med din ansökan utan sök i så fall nu!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Celsa

Celsa Steel Service AB är Sveriges ledande leverantör av armeringsprodukter och tjänster till bygg industrin. Huvudkontoret är placerat i Halmstad med tillverkningsorter och logistikcentra i Halmstad, Västerås och Vännäs.

Försäljningskontor finns i hela Sverige från Ystad i söder till Umeå i norr. Vi är idag ca 200 anställda och vår verksamhet i Sverige omsätter ca 900 Mkr. Celsa Steel Service AB ägs av en av Europas största stålkoncerner, Celsa Group TM.