PHP utvecklare till Carmonas Halmstadskontor

PHP utvecklare till Carmonas Halmstadskontor

Kort om tjänsten

Vill du vara med och utveckla framtidens system för vården? Carmona växer i samma takt som våra kunder och vi söker fler utvecklare till teamet i Halmstad.

Vår drömkandidat är en driven och innovativ utvecklare med erfarenhet av layout, design och kodning av webbplatser specifikt i PHP-format. Du måste också ha kunskap om webbapplikationsutveckling med hjälp av PHP-programmeringsspråk och MySQL Server-databaser. Kan du "bara" backendkodning går det också bra.

Om verksamheten

Carmona gör hälso- och sjukvårdsdata mer specialiserad och tillgänglig. Vi har en idé om att IT-system ska underlätta för den högspecialiserade vården, samtidigt som relevant information ska finnas tillgänglig vid varje tillfälle, oberoende av vem eller vilka som skapat den.

Denna till synes omöjliga kombination är fullt möjlig när vi börjar använda kunskap om komplexa system för att hantera dem och slutar nyttja begreppet komplexa system som en ursäkt för att inte göra de förändringar som behövs. På så sätt tas forskning och kliniska framsteg snabbt tillvara samtidigt som det sprids till andra och blir till ny praxis.

Carmona är ett ägarlett företag och drivs med långsiktighet och en ambition att bidra till branschen med bästa tillgängliga kompetens, tjänster och produkter. Carmona har sedan bolaget grundades varit delaktig i och bidragit till utvecklingen av svenska kvalitetsregister. De första tjänsterna för forsknings- och kvalitetsregister levererades av Carmona redan 1991.

Mer om tjänsten

Dina arbetsuppgifter är att utföra en blandning av underhåll, förbättringar och nyutveckling efter behov. Du gillar att arbeta tvärfunktionellt för att omvandla affärsbehov till tekniska specifikationer.

Carmona erbjuder stor frihet och ansvar att medverka i utvecklingen av en bättre vård. Vi driver digital kontinuitet för stora patientgrupper, både barn och vuxna. Att arbeta hos oss påverkar vardagen för många som behöver oss.

Din profil

2+ års erfarenhet av webbutveckling och mjukvaruutveckling.

Erfarenhet inom avancerade teknologier (HTML, JavaScript, CSS), PHP-ramverk och MySQL-databaser.
Du talar svenska eller bra "fika"-svenska och engelska.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Dreamwork. Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan på www.dreamwork.se snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Christina Martinsson.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (14 dagar kvar)