Kalmar söker Servicetekniker

Kalmar söker Servicetekniker

Är du en servicetekniker med erfarenhet av truck, lastbil eller entreprenadmaskiner? Vill du ha ett fritt arbete på ett företag med goda arbetsförhållanden och en möjlighet att arbeta med välrenommerade produkter? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Ditt nya arbete:

I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta med service och reparationer av diesel- och eltruckar samt andra förekommande maskiner inom Kalmars produktsortiment.

Du kommer att hantera både planerade och akuta åtgärder gällande reparationer, service och förebyggande underhåll. Arbetet är självständigt och variationsrikt med god möjlighet till personlig utveckling.

Du kommer att ingå i gruppen med tekniker hos vår kund i Halmstad Hamn.

Din bakgrund:

Vi söker Dig som har erfarenhet från reparationer av lastbilar, truckar eller entreprenadmaskiner eller likvärdig erfarenhet.

Fordonsteknisk utbildning.
Truckkort är meriterande.

Du är en flexibel, självgående och serviceinriktad person som är van att arbeta självständigt såväl som i grupp, tycker om att träffa kunder och är beredd att ställa upp när det gäller.

Att du har social kompetens ser vi som en självklarhet.
Körkort klass B samt PC-vana är krav.

Vi erbjuder:

En arbetsplats med ett utvecklande, självständigt och variationsrikt arbete som innebär att du får arbeta med olika typer av fabrikat och problemlösningar. Företaget präglas av nytänkande och vi värdesätter medarbetare som tar egna initiativ. Övertid kan förekomma.

För mer information är du välkommen att kontakta:
Servicechef, Martin Håkansson, 070-623 2108

Märk Din ansökan "Servicetekniker Halmstad" och skicka in den senast 31 Juli 2020 via e-post till rekrytering@kalmarglobal.com

Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Martin Håkansson
Telefon 070-623 2108
Område Halmstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kalmarglobal.com
Sista ansökningsdag 26 juni 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kalmar har det största utbudet av lösningar och tjänster för lasthantering för hamnar, terminaler, distributionscentraler och tung industri. Kalmar är branschledande inom terminalautomatisering och energieffektiv containerhantering. Var fjärde containerrörelse runt om i världen hanteras av en Kalmar-lösning. Genom sin omfattande produktportfölj, sitt globala servicenätverk och förmåga att smidigt integrera olika terminalprocesser förbättrar Kalmar effektiviteten för varje rörelse. www.kalmarglobal.com. Kalmar ingår i Cargotec. Cargotecs försäljning uppgick till sammanlagt 3,3 miljarder euro år 2018 och företaget sysselsätter cirka 12 000 personer. Cargotecs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX i Helsingfors under symbolen CGCBV. www.cargotec.com