Säljare till CWS

Säljare till CWS

Kort om tjänsten

CWS växer och söker ytterligare en säljare som har några års erfarenhet av att arbeta med försäljning. Du kommer sälja vårt mycket välutvecklade hyrsystem av arbetskläder.
Du trivs med att ha ansvar för hela säljprocessen och drivs av att jaga och vinna nya affärer. Du gillar att arbeta självständigt och planera dina veckor, du vill vinna och utmanas av att jobba mot uppsatta mål. Inom distrikt kommer du att göra ca 8 kundbesök per vecka. Ditt distrikt kommer att vara från Varberg ner till Hallandsåsen och inåt landet mot Värnamo och kontoret ligger i Oskarström. Vissa övernattningar kan förekomma i samband med introduktion, utbildning, kick-offer och gemensamma säljaktiviteter.

Att välja rätt arbetskläder för olika arbetsuppgifter kräver kunskap. Den har CWS. De vet vad som krävs för den som jobbar inom industri, vård och omsorg, service eller hotell- och restaurangbranschen. Med fokus på funktion, säkerhet, bekvämlighet och slitstyrka väljer de ut förstklassiga skyddskläder från de främsta leverantörerna till sitt sortiment.

Mer om tjänsten

Som säljare kommer du i denna tjänst arbeta inom affärsområdet arbetskläder. Detta mot alla olika företag och branscher som har behov av arbetskläder. Hos oss på CWS arbetar du med renodlad nykundsbearbetning och inser att varje samtal och besök ökar sannolikheten för affär.
Du blir ansvarig i ditt marknadsområde av uppsökande försäljning, säljmöten och tecknande av nya affärer. Du kontaktar företag och bokar de flesta av dina besök själv, viss hjälp med besöksbokning förekommer, du gör behovsanalyser, skriver offerter följer upp och skriver avtal.
Behovet av CWS hyrservice och produkter finns hos både stora och små företag inom alla branscher. Tillsammans med försäljningschefen sätter du upp mål samt följer upp resultat.
Du kommer ha fast lön och provision samt tjänstebil. Dessutom kommer du att arbeta med engagerade, kompetenta och trevliga kollegor. Provanställning tillämpas.

Om verksamheten

Vi är mångfald. Vi är service. Vi är vid din sida. Vi är CWS. Hos oss har ni kommit rätt, om ni söker god service. Service från företag till företag. Service för olika områden, som visserligen är viktiga, men som kanske inte kommer helt i fokus på ett arbete. Hygienutrymmen till exempel. Eller mattorna som ligger i en foajé. Vi erbjuder tjänster som gäller arbetskläderna. Vi utrustar anställda på vårdinrättningar, hotell och restauranger med yrkeskläder, tar hand om frotté- och linnetvätt, dukar och servetter- med mycket omsorg och kärlek. Och för att vi är övertygande om att en produkt först är bra när servicen också stämmer, erbjuder vi skräddarsydd service runt arbetskläder, textilier, entrémattor och hygienlösningar. Genom våra ägare CWS International finns vi representerade i 16 länder, det ger oss fördelar och vi blir starka och kan driva utvecklingen i vår bransch. Vi finns på totalt 14 platser i Sverige och har på åtta av dessa egna tvätterier. www.cws.se

Din profil

Det krävs att CWS säljare tar mycket ansvar och din framgång som säljare avgörs helt av ditt driv och din personlighet. Rollen kräver att du har rätt inställning, tålamod och gillar frihet under ansvar. Är du strukturerad, nyfiken och framförallt brinner för att göra affärer kommer du att älska det här jobbet.
Du är en duktig relationsbyggare med stort driv som är full av energi och mycket positiv. Du är uppmärksam, lyhörd och kan analysera behov och skapa lösningar. Du har säljerfarenhet och gillar att leverera goda resultat. Du trivs med att arbeta självständigt och är van vid förhandlingssituationer. Du tycker om att arbeta mot nyckeltal både vad gäller besök och omsättning.
Du har körkort och talar och skriver svenska och engelska. Vana från branschen är meriterande, men inget krav.

För rätt person finns det stora möjligheter till en positiv utveckling inom företaget som befinner sig i ett spännande och intensivt utvecklingsskede!

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt eftersom urvalsprocessen sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Mahlin Glyré, 042-17 66 11 alt. mahlin.glyre@dreamwork.se
Mer info
Kontaktperson Mahlin Glyré
Telefon 042-17 66 11
Område Halmstad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (6 dagar kvar)