Fältmekaniker / servicetekniker /maskinteknik

Fältmekaniker / servicetekniker /maskinteknik

Vill du arbeta med frihet under ansvar och trivs med kundkontakt? Är du redo för nästa steg i karriären där du får arbeta med Caterpillars maskiner? Bravura söker nu efter dig som vill bidra till Pon Equipments fortsatta framgång där man satsar på sina anställda.

Om företagetPon Equipment är en exklusiv leverantör och servicepartner av Caterpillar i Sverige och erbjuder över 100 maskintyper för bygg och anläggning, industri samt gruvdrift. Företaget värnar om kvalitet och service i alla led och strävar efter att vara det bästa serviceföretaget i branschen. Pon Equipment befinner sig i en expansiv fas och söker därför förstärkning till flera av sina verkstäder i Sverige. De vill att du som medarbetare ska känna en stolthet över att vara en del av företaget och de produkter ni tillsammans representerar. Företagskulturen präglas av frihet under ansvar och välutvecklade rutiner där du ges möjlighet till stort handlingsutrymme samt goda utvecklingsmöjligheter.

ArbetsuppgifterI rollen som fältmekaniker arbetar du med service, reparation och underhåll av Caterpillar anläggningsmaskiner där du utför arbetet på plats hos Pon Equipments kunder. Arbetet innefattar såväl planerade som mer akuta jobb där du med hjälp av verktyg och dator felsöker och åtgärdar de problem som kan ha uppstått på maskinen. Du ansvarar även för att dokumentera och rapportera tid och reservdelar för dina uppdrag internt och har nära kontakt med verkstadschef i regionen. Som fältmekaniker erbjuds du ett varierande arbete, där ingen dag är den andra lik och du har stora sociala kontaktytor, då du är i kontakt med kunder och andra aktörer i arbetet. I den här rollen utgår du ifrån hemmet och arbetar i Halmstad med omnejd.

Formella krav
  • Fordonsteknisk bakgrund och erfarenhet från reparation av anläggnings-, trailers-, jordbruks-, lastbils- och/eller fartygsmaskiner.
  • Grundläggande datorkunskaper
  • B-körkort
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på engelska såväl som på svenska
Vi söker dig som har en vilja och förmåga att driva ditt egna arbete framåt samt kan be om hjälp när det krävs. Du trivs med frihet under ansvar och får ofta höra att du är en pålitlig person. Eftersom du arbetar ute hos kund är det viktigt att du har förmåga att strukturera och prioritera i ditt arbete, för att hålla tidsramar och leverera lösningar på bästa sätt. Vidare trivs du i kontakt med nya människor och har vilja att anstränga dig för att hjälpa kunder och kollegor.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Halmstad med omnejd
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: fältmekaniker, mekaniker, servicetekniker, maskin, entreprenadmaskin, anläggningsmaskin, jordbruksmaskin, lastbilsmaskin, fartygsmaskin, felsökning, fordon, reparation, underhåll, el, hydraulik, mekanik, Caterpillar, heltid, Växjö
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.