Tekniker inom Tele/data till Bravida Halmstad EL

Tekniker inom Tele/data till Bravida Halmstad EL

Är du serviceinriktad och gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en tekniker inom tele/data till vår avdelning i Halmstad. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Som tekniker inom tele/data på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra kunder. Arbetsuppgifterna innebär installation av bland annat:
  • Datanät
  • Kabelarbeten för telesystem
  • Brandlarm
  • Trygghetslarm
  • Passagesystem
Du kommer att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Bravida i Halmstad har avdelningar inom el, vs och ventilation. Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag, kommuner och landsting.

Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Du har en el/teleteknisk utbildning i kombination med några års erfarenhet av installationer. Som tele/datatekniker har du kontakt med kunder, beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer vilket ställer krav på god samarbetsförmåga.

Du ingår i ett teknikerteam men ansvarar självständigt för dina uppdrag, därför tror vi att du trivs med arbete i grupp såväl som självständigt arbete.

Som person är du noggrann och service-minded, du lämnar ingenting ogjort och trivs med varierande dagar i ett högt tempo.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 11 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 25 april 2021. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (5 dagar kvar)