Servicetekniker Storkök

Servicetekniker Storkök

Vill du arbeta på en arbetsplats som främjar utveckling och där du som medarbetare får möjlighet att själv påverka ditt arbete? Bravida fortsätter att växa och därför är vi extra glada över att nu kunna söka efter en servicetekniker inom Storkök till HNA Storköksservice i Halmstad - en del av Bravida!

Om jobbet

Som servicetekniker inom storkök på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
  • På egen hand eller tillsammans med dina kollegor utföra service och underhåll på våra kunders anläggningar
  • Drift- och energieffektivisering
  • Vid servicebesök träffa kunden för att ge och få återkoppling
  • Upptäcka, föreslå och återrapportera eventuella förbättringsmöjligheter till våra kunder
Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje serviceuppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet.

Ditt nya team

På Bravida HNA Storköksservice är vi cirka 40 medarbetare. Vi utgår ifrån Halmstad, Höganäs och Staffanstorp och verkar i hela Skåne och Halland. Vi arbetar med service, underhåll samt nyinvestering av storköks- och kylmaskiner.

Vi söker dig som
  • Tidigare arbetat som servicetekniker eller inom el och automation
  • Har god datorvana
  • Innehar B-körkort
Arbete med storköksmaskiner är meriterande.

Oavsett hur länge du har jobbat lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du lösningsorienterad, serviceinriktad och självgående. Vi söker dig som vill utvecklas och ser möjligheter i det dagliga arbetet. Din sociala kompetens, förmåga att upprätthålla goda relationer med såväl kollegor som kunder och ditt gedigna intresse för service och teknisk problemlösning tror vi är de viktigaste framgångsfaktorerna för den här tjänsten.

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis förmånsbil, friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi!

Hur söker jag jobbet?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 4 december 2022. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 4 dec 2022 (6 dagar kvar)