Servicechef till ventilation i Halmstad

Servicechef till ventilation i Halmstad

Vi på Bravidas ventilations-avdelning i Halmstad har flera spännande serviceuppdrag, avtal och projekt framför oss. Som servicechef hos oss kommer du att ges möjlighet att driva utveckling av vår serviceverksamhet. Är du en lagspelande ledare med stark drivkraft? Då är denna tjänst något för dig.

Som servicechef på Bravida i Halmstad kommer du att arbeta med att sälja, planera och koordinera uppdragens genomförande för våra servicemontörer. Med mycket kundkontakt ansvarar du för att uppdragen genomförs. Du kommer vara direkt underställd avdelningschefen och arbeta nära övriga serviceledare, projektledare och administratör.

I dina arbetsuppgifter ingår även ansvar för inköp av material, utrustning och tjänster. Möjligheterna att påverka innehållet i ditt arbete är stora, du lägger själv upp jobbet för dig och ditt arbetslag.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en plats att växa och utvecklas, i en enhet som vågar satsa och dessutom får du goda anställningsvillkor. Kanske allra viktigast, du kommer att arbeta tillsammans med erfarna kollegor där vi hjälper och stödjer varandra. Företagets satsning på service med lokal närvaro är framgångsrik för såväl kunder, företaget som våra anställda.

Vi är 18 medarbetare som jobbar med ventilation i Halmstad och vi har både service- och installationsverksamhet. I Halmstad har vi även verksamheter inom el och vs med ett nära samarbete mellan teknikområdena.

Vem är du?
Vi söker dig som har ventilationsutbildning och några års erfarenhet av liknande tjänst. Då vår projektstyrning sker i datamiljö vill vi att du har god datorvana. Vi ser gärna att du har kunskaper i ekonomi, kalkyl samt erfarenhet av ledarskap. Körkort är ett krav.

Som person är du en lagspelare med stark drivkraft att leda serviceverksamheten framåt och ditt arbetslag mot ett gemensamt mål. Du har god social kompetens och kan bygga kundrelationer samt utveckla goda affärsrelationer. I ditt arbete är du strukturerad och målorienterad. Vi ser att du är en social person som trivs i serviceyrket och kan bidra till vår positiva anda på arbetsplatsen.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vilka är vi?
Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 10 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 2019-08-31. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 28 aug 2019 (11 dagar kvar)
Visa var