Projektledare till VS Halmstad

Projektledare till VS Halmstad

Vill du arbeta hos en av Sveriges bästa arbetsgivare? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi efter vår nya kollega som vill växa tillsammans med oss. Är du projektledare och vill ta chansen att komma in på vår VS avdelning i Halmstad? Sök då jobbet som projektledare redan idag!

Om jobbet

Som projektledare på Bravida ansvarar du för installationsprojekt från projektplanering till leverans. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:
  • Att framgångsrikt driva entreprenad projekt inom teknikområdet
  • Du kommer att ansvara för hela projektprocessen
  • Att merförsälja inom projektet
  • Arbete med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
  • Att leda och engagera medarbetare
  • Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten
Som projektledare på Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.

Våra kunder är bland annat, byggföretag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner. Vi på Bravida kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Det finns dessutom stora möjligheter till utveckling inom företaget. Här blir du en i gänget!

Vi söker dig med
  • Erfarenhet av rollen som projektledare
  • Kunskap inom entreprenadjuridik och ekonomi
  • B- körkort
Om du har kunskaper inom Bim och Dalux ses detta som meriterande för tjänsten.

Som person är du en lagspelare med stark drivkraft att leda projekten framåt och engagera ditt arbetslag mot ett gemensamt mål. Du lyckas skapa merförsäljning genom att utveckla och etablera nya kundrelationer. I ditt arbete är du strukturerad och har utvecklat ett systematiskt arbetssätt då du håller ihop projektets alla delar. Du har en kunskap om projekt ekonomi och hur ett lönsamt projekt skapas. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du bidrar till vår positiva anda på arbetsplatsen.

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom fina förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi!

Hur söker jag jobbet?

Sista ansökningsdatum: 30 augusti

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 23 juli 2022 (22 dagar kvar)