Kalkylator inom VS till Bravida Halmstad

Kalkylator inom VS till Bravida Halmstad

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en kalkylator till vårt team i Halmstad.

Om jobbet

Vi söker dig som brinner för kalkylarbete inom VS, samt ständiga förbättringar och som vill vara med och utveckla Bravidas gemensamma arbetssätt. Rollen som Kalkylator på Bravida innebär ansvar för kalkylers innehåll och riktighet, samt beräkningar av projektkostnader. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:
  • Lägga grunden för lönsamma projekt
  • Med utgångspunkt från erhållet underlag som t.ex. ritningar och beskrivningar beräkna och fastställa material- och arbetskostnader
  • Medverka vid avtalsförhandlingar
  • Behjälplig vid framtagning av produktionskalkyl
  • Upprätta eventuella efterkalkyler
  • Medverka i projekt vid behov
Vem är du?
Du kan vara utbildad VS-montör, utbildad VVS-Ingenjör eller ha liknande utbildning/erfarenhet och vill nu utvecklas i rollen som VS-kalkylator. Har du tidigare erfarenheter av kalkylering, kalkylprogram samt projektekonomi är det meriterande. Erfarenhet av bygg- och installationsbranschen är mycket meriterande. B-körkort är ett krav.

Som person trivs du med affärsmässiga lösningar. Du är välorganiserad och noggrann med gott ordningssinne. Du är också engagerad, samarbetsvillig och förtroendegivande. Du trivs med att arbeta på ett strukturerat arbetssätt och är uthållig.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Om Bravida

Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 30 november.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess

Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 11 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 30 nov (14 dagar kvar)
Visa var