Injusterare/tekniker inom VS till Bravida Halmstad

Injusterare/tekniker inom VS till Bravida Halmstad

Är du en serviceinriktad injusterare/tekniker som gillar problemlösning och ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en erfaren injusterare/tekniker till vår VS-avdelning i Halmstad. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Tjänsten som injusterare/tekniker är ett självständigt jobb där du planerar dagen själv i samförstånd med kunderna. Vi söker därför en person som har tidigare erfarenhet inom yrket. I arbetsuppgifterna ingår att arbeta med:
  • Igångkörning av värmepumpar och fjärrvärmecentraler
  • Felsökningar av VVS-system
  • Avvikelser och bristfälligheter i material eller arbeten
  • Injusteringar och övriga driftunderhåll
  • Planera och utföra garantiservice
  • Använda digitala verktyg för rapportering
Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik. I arbetet ingår att besöka våra kunder som finns i Halmstad med omnejd. I Halmstad finns det även avdelningar inom el och ventilation och du kommer att ingå i ett team med hög kompetens och lång erfarenhet.

Våra kunder är både stora och små byggföretag, fastighetsägare och industrier. Vi hjälper till med allt ifrån komplicerade installationer för processindustrin, till enklare reparationer och förebyggande underhåll i bostadsrättsföreningar.

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som har lämplig teknisk utbildning, gärna från högskola eller YH-utbildning, alternativt är du VS-montör med mångårig erfarenhet med en relevant påbyggnadsutbildning. Du har ett brinnande teknikintresse och en stor portion framåtanda.

Som person är du kundorienterad och har en positiv attityd, du har förmåga att utveckla goda affärsrelationer då du till stor del är ute hos våra kunder. Du ser alltid till att utföra dina arbetsuppgifter med noggrannhet och kvalitet. B-körkort ett absolut krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 16 december

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 11 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 16 dec (29 dagar kvar)
Visa var