Halmstad ventilation söker ventilationstekniker, servicemontör och injusterare

Halmstad ventilation söker ventilationstekniker, servicemontör och injusterare

Är du en serviceinriktad ventilationstekniker som vill ta nästa steg? Är du en serviceinriktad montör eller injusterare som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi nya medarbetare till vår ventilationsavdelning i Halmstad.

Om jobben

Ventilationstekniker

Som ventilationstekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
 • Service av ventilationssystem i fastigheter och anläggningar
 • Reparationer och felsökningar
 • Medverka vid OVK-besiktningar
 • Driftsättning av ventilationssystem
 • Injusteringar av luftflöden i ventilationsanläggningar
 • Daglig kontakt med våra kunder
Ventilationsmontör

Som ventilationsmontör på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag - både i stora projekt och små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
 • Installation och montering av anläggningar inom ventilation
 • Reparationer och underhåll av ventilationsaggregat i olika typer av fastigheter och anläggningar.
 • Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten.
Injusterare

Som injusterare på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
 • Injustering av luftflöden i ventilationsanläggningar
 • Driftsättning av ventilationssystem
 • Utföra eller medverka vid OVK besiktning
 • Utredningsarbete, flödesmätning
 • Daglig kontakt med våra kunder
 • Service av ventilationssystem i fastigheter och anläggningar
Oavsett vilken av tjänsterna du är intresserad av så kommer du att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Bravida i Halmstad har avdelningar inom VS, El och Ventilation. Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.

Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som har erfarenhet från ventilationsbranschen eller motsvarande teknisk utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av ventilationsplåtslageri och tillverkning av kanaler, injusteringserfarenhet eller OVK-certifikat. B-körkort är ett krav.

Som person är du självgående och utåtriktad samt har en vilja att alltid utföra ett bra och kvalitetsmässigt arbete med kunden i fokus. Vidare värdesätter vi ditt tekniska intresse och din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:

Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.

Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!

Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.

Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 11 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 27 oktober. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 11 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation
Typ av anställning Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (4 dagar kvar)