Entreprenadelektriker till Prenad Halmstad

Entreprenadelektriker till Prenad Halmstad

På Prenad är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Vill du bli en del av vårt team? Ansök redan idag! Nu söker vi entreprenadelektriker till vår avdelning i Halmstad. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Prenad i Halmstad söker nu elektriker för arbete inom entreprenad. Tjänsten som elektriker innefattar arbete såväl självständigt som i team med andra kollegor. I dina arbetsuppgifter ingår:
  • att ansvara för uppdragets tekniska utförande och inom ramen för dina arbetsuppgifter
  • att rapportera avvikelser eller bristfälligheter i material eller arbeten
  • vara delaktig i Prenads förbättringsarbete
Tjänsten som elektriker är ett fritt och ansvarsfullt arbete. Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik. Här har du chansen att komma till ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Hos oss får du möjlighet att bli ännu bättre på det du är bra på.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad elektriker, gärna med några års erfarenhet från yrket, fördelaktigt inom service eller entreprenad. B-körkort är ett krav.

Som person vill vi att du är noggrann i ditt arbete, har framåtanda och har ett tekniskt intresse. Du trivs med att arbeta på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kunder som med medarbetare, vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om Prenad

Prenad är en del av Bravida som är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar. Med kontor över hela Skåne, i Halmstad och Karlstad finns lokalkännedom och förutsättningar för nära och långsiktiga relationer mellan Prenads personal och kunderna.

Vad erbjuder vi dig?

Bravida Prenad är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Vi är drygt 11 000 personer som jobbar tillsammans.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Prenad jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida Prenad får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Varmt välkommen med din ansökan senast den 29 februari 2020.

Passar du in på profilen, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster. Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess

Prenad är en del av Bravida som har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och vi är därmed en av de bäst placerade entreprenörerna i byggbranschen, detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer och Följ oss på Facebook!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)