Bravida Automation Region Helsingborg söker automationstekniker med erfarenhet från fastighet

Bravida Automation Region Helsingborg söker automationstekniker med erfarenhet från fastighet

Bravida ger fastigheter liv - dygnet runt, året om. Det gör vi med hjälp av tusentals medarbetare som installerar och underhåller funktioner för elektricitet, värme och kyla, vatten, sprinkler, ventilation, kraft och säkerhet. Sådant som bara ska fungera.

Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vi satsar nu stort på att bli riktigt starka på Automation och söker därför flera tjänster med god erfarenhet av fastighetsautomation.

Om tjänsten:
Till Bravida Region Helsingborgs nya Automationsavdelning, som sträcker sig från Varberg i norr till Helsingborg i söder, söker vi nu kompetenta medarbetare till vårt team. Vi erbjuder ett stimulerande arbete med utmanande uppdrag där du har möjligheten att påverka hur vi arbetar tillsammans och där du även får förmånen att vara delaktig i att bygga ett nytt härligt gäng.

I rollen som automationstekniker kommer du vara en av de viktiga kuggarna i avdelningens maskineri. Du kommer att vara delaktig i att tillsammans med övriga teamet ta fram energismarta, hållbara och konkurrenskraftiga lösningar för våra kunders utmaningar med att automatisera och digitalisera fastigheter. I projektskedet kommer du i huvudsak arbeta med driftsättning av våra automatiserade och smarta anläggningar och vara med och säkerställa att anläggningarna får den funktion som är tänkt för att skapa det kundvärde som efterfrågas. Du kommer även att utföra service och i mindre anläggningar utföra åtaganden såsom utbyten och moderniseringar. I dessa åtaganden kommer du få möjlighet att kunna ta ett helhetsansvar med allt från kundkontakt, försäljning, konstruktion, programmering till driftsättning.

Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi har mycket att erbjuda dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, förmånliga försäkringar, och möjlighet att hyra fjällstuga. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Vem är du?
Vi söker dig som har flera års erfarenhet och har god kompetens inom området automation för fastigheter, och industri. Du har ett starkt driv, vilja och engagemang och kan vara med och forma vår nya grupp i Region Syd och bidra till vår positiva framtid.

Du kommer ha goda möjligheter att vara med och påverka din egen och avdelningens utveckling.

Vi tror att du:
  • idag arbetar med automatiserade anläggningar inom tex. El, Kyla,Ventilation eller annan automatiserad utrustning inom fastighet
  • har en vilja och ett driv att ta nästa steg och att ta ett större ansvar och utvecklas ytterligare inom fastighetsautomation
  • har en teknisk utbildningsbakgrund från universitet, högskola eller YH eller att du har några års erfarenhet inom yrket som kan bedömas som likvärdig
  • Har god erfarenhet och förståelse för elinstallationer och/eller apparatskåpskonstruktion
  • Har god kvalitetskänsla och är van att arbeta strukturerat.
  • God IT-kunskap är meriterande.
  • Vidare är du är bra på att kommunicera och hanterar svenska och engelska såväl i tal som i skrift.
Som person gillar du att jobba såväl självständigt som i grupp. Vi värdesätter både din tekniska och sociala kompetens samt din samarbetsförmåga och nyfikenhet för teknik. Du kommer ha en viktig roll i hela utvecklingskedjan vilket gör att vi gärna ser att du har ett stort eget ansvarstagande, gillar att ha ordning och reda samt är stabil och lugn i ditt arbete. Du innehar B-körkort då delar av arbetet utförs on-site.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Jag som söker dej heter Anders Sigfridsson och har i juni i år tillträtt rollen som avdelningschef för den nya automationsavdelningen i Region Helsingborg. Jag har drygt 30 års erfarenhet av branschen och av automatisering av intelligenta och energieffektiva fastigheter. Jag brinner för att utveckla medarbetaren, verksamheten och av att leverera kundvärde

Låter det intressant och du känner att du vill vara med i att bygga en ny stark avdelning tillsammans, där vi ska ha kul på jobbet, så hör av dej till mej!

Mail: anders.sigfridsson@bravida.se

Tel: 035-161052

Placeringsort: Halmstad (eller vid behov annat lämpligt kontor i regionen)

Sista ansökningsdag: 30 Augusti

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 23 juli 2022 (18 dagar kvar)