C och CE chaufförer sökes till vår kund i Halmstad

C och CE chaufförer sökes till vår kund i Halmstad

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow växer snabbt och beräknas 2021 omsätta över 100 miljoner och vara fler än 150 anställda.

Om tjänsten

Du kommer arbeta med distribution och hantera pall, paket och även brev. Tjänsterna startar v. 23 med 2 veckors upplärning därefter kör man själv från v.25. Tjänsterna är visstid 6 månader

Arbetsuppgifterna

Vi söker just nu 5 CE chaufförer som har vana inom distribution, 2 tjänster är förlagda på natten och de andra 3 tjänsterna är dagtid.

Krav för tjänsten är följande:

Erfarenhet inom distribution

Giltigt YKB

Giltigt digitalt färdskrivarkort

CE-körkort

Plus är om man har följande:

Adr

Truckkort

Profil & bakgrund

För att du ska passa in som medarbetare hos vår kund behöver du vara positiv, glad, flexibel och känna ansvarstagande när det gäller utrustningen så som gods, fordon etc.
Det är viktigt att du är respektfull, tillmötesgående och ambitiös i ditt arbete och ha god service mot kunderna då man arbetar med distribution. Man ska behärska svenska i tal och skrift.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gamechangers

- med viljan att förändra
Boxflow erbjuder tjänster inom TPL, bemanning samt logistikkonsulting inom logistik, specifikt anpassad mot företag under förändring.

Grundarna av Boxflow har lång och bred erfarenhet från logistikbranschen och har varit med att skapa framtidens e-handelslogistik.

Vi tror att framtiden för lagerhantering är automatiserad. Vi hjälper våra kunder att förstå när det är dags, hur det ska göras och i vilken omfattning.

Läs mer om vår automationsfilosofi här...