Snickare/fönstermontör

Snickare/fönstermontör

Vi söker nu Snickare/ fönstermontör för omgående anställning som skall ingå i arbetslag ute på våra entreprenader.

Du har lämplig bakgrund i någon form av byggutbildning och du arbetar eller har arbetat som snickare, byggnadsplåtslagare eller montage inom byggnation med minst fem års arbetslivserfarenhet

Du kommunicerar på svenska språket i tal och skrift.

Yrkesbevis är en merit.

Körkort är ett krav.

Arbetet är mycket självständigt och kräver god samarbetsförmåga, produktivitet, förmåga att se helhet, ordningssinne, flexibilitet, yrkesstolthet, service - och ansvarskänsla utöver god social kompetens.

Arbetet är ofta förlagt på annan ort , vilket inte skall möta något hinder.

Erfarenhet från liknande arbetsförhållande är en merit.

Ytterligare upplysningar på telefon 035-37890

Ansökan via mail till fu@bhk-teknik.se.

Sista ansökningsdag 16 april.

Rekrytering sker löpande.

Bhk-teknik AB

Skallebackavägen 12

302 41 Halmstad

www-bhk-teknik.se

BHK-TEKNIK AB ÄR ETT BYGGFÖRETAG SOM STARTADE 1985 OCH ÄR SEDAN DRYGT 35 ÅR VERKSAMT I HELA GÖTALAND MED HUVUDKONTOR I HALMSTAD OCH DISTRIKTKONTOR I KRISTIANSTAD.

Vi har från start till största del inriktat oss på fönsterentreprenader, dörrar, entrépartier samt kompletterande mindre byggarbeten.

Genom åren har vi utvecklats ytterliga och har utfört större projekt gällande fastighetens "klimatskärm" så som fönster, dörrar, fasader, tak mm tillsammans med duktiga och seriösa samarbetspartner i de olika diskrikten.

Idag har Bhk-teknik AB mer än ett tjugotal medarbetare med brett kunnande och som tillsammans med utvecklad teamkänsla levererar och ger våra kunder hög kvalitet och service. Detta innebär samtidigt att alla deltar aktivt i det vardagliga utvecklings-, kvalitets -& miljöarbetet.

BHK-TEKNIK ANLITAS OFTAST SOM TOTALENTREPRENÖR OCH SAMORDNAR ÖVRIGA ARBETSMOMENT UTEFTER PROJEKTETENS FÖRUTSÄTTNINGAR OCH OMFATTNING.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Ullstadius
Telefon 0708-18 59 84
Område Halmstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare, Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://bhk-teknik.se
Sista ansökningsdag 16 apr 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier och är anslutna till ID 06, samt att vi från 2002 har högsta kreditvärdighet AAA och enligt UC högsta riskklass 5.

Vi är ett stabilt och flexibelt företag med korta beslutsvägar och som ständigt utvecklas oavsett rådande ekonomiska konjunkturer.

Detta sammantaget gör företaget till en trygg, stabil samarbetspartner, entreprenör och arbetsgivare.