Garantihandläggare/verkstadsadministratör

Garantihandläggare/verkstadsadministratör

Vi söker dig som har en god kunskap om bilar och gärna har erfarenhet som bilmekaniker. Tidigare erfarenhet av garantihandläggning eller CABAS-hantering är en merit. Det är viktigt att du är strukturerad och systematisk.

Frågor om tjänsterna kan ställas till Marcus Pålsson via: marcus.palsson@bendtbil.se.

Välkommen in med Din ansökan snarast till: Bendt Bil AB, Box 313, 301 08 Halmstad.
Mer info
Kontaktperson Marcus Pålsson
Email Mejla Marcus Pålsson
Område Halmstad
Yrkesroll Fordon, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://bendtbil.se
Sista ansökningsdag 6 mars 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bendt Bil är återförsäljare för BMW, MINI, Hyundai, Opel, Opel Transportbilar, Isuzu, Koenigsegg och Maxus. Vi är en fullserviceanläggning som kan hjälpa våra kunder med allt när det kommer till bilfrågor.

Som det familjeföretag vi är strävar vi alltid efter familjekänslan på arbetsplatsen.

Våra ledord yrkesstolthet och glädje försöker vi leva efter, vilket betyder att det man gör på jobbet skall man göra för att göra sig själv stolt. När man är klar med sin arbetsdag skall man kunna se sig själv i spegeln och säga, idag har jag gjort mitt bästa! Det är vad vi förväntar oss av vår personal.

Utöver att ha roligt på arbetsplatsen försöker vi hitta på olika aktiviteter utanför arbetsplatsen. Vi har även återkommande dagar där vi bjuder hela personalen på lunch. Vi försöker att skapa något mer än bara en arbetsplats, en miljö där alla kan trivas och känna sig som en i familjen.

Vi är även väldigt måna om hälsan för vår personal och har därför investerat i ett eget gym där vår personal tillsammans med familj har tillträde till vårt egna kompletta gym!

Det är vår personal som gör att vi kan stoltsera med många återkommande kunder och högst marknadsandel i Sverige på flera av våra bilmärken.