Erfaren transportbilssäljare sökes!

Erfaren transportbilssäljare sökes!

Nu vill vi på Bendt Bil förstärka vårt försäljningsteam på transportbilsavdelningen och letar efter dig med erfarenhet av fordonsförsäljning till företag.

Du kommer att jobba tätt ihop med vår nuvarande transportbilsansvarige Jimmy Olsson. Ni får tillsammans ansvar för våra tre nybilsmärken på transportbilsavdelningen, Opel transportbilar, Isuzu och Maxus.

Här får ni tillsammans fria tyglar att bearbeta nuvarande och potentiella kunder på marknaden.

Hos Bendt Bil så blir det du som äger kunden, och skulle din kund vara intresserad av någon av våra andra märken, BMW, MINI, Hyundai eller ja varför inte Koenigsegg? Ja då är det du som säljer bilen till kunden.

Skicka ditt CV och personligt brev till vår VD, Bengt-Erik Johansson
Bengt-Erik.Johansson@bendtbil.se
035-104052
Mer info
Kontaktperson Bengt-Erik Johansson
Telefon 035-104052
Email Mejla Bengt-Erik Johansson
Område Halmstad
Yrkesroll Fordon, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bendtbil.se
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bendt Bil är återförsäljare för BMW, MINI, Hyundai, Opel, Opel Transportbilar, Isuzu, Koenigsegg och Maxus. Vi är en fullserviceanläggning som kan hjälpa våra kunder med allt när det kommer till bilfrågor.

Som det familjeföretag vi är strävar vi alltid efter familjekänslan på arbetsplatsen.

Våra ledord yrkesstolthet och glädje försöker vi leva efter, vilket betyder att det man gör på jobbet skall man göra för att göra sig själv stolt. När man är klar med sin arbetsdag skall man kunna se sig själv i spegeln och säga, idag har jag gjort mitt bästa! Det är vad vi förväntar oss av vår personal.

Utöver att ha roligt på arbetsplatsen försöker vi hitta på olika aktiviteter utanför arbetsplatsen. Vi har även återkommande dagar där vi bjuder hela personalen på lunch. Vi försöker att skapa något mer än bara en arbetsplats, en miljö där alla kan trivas och känna sig som en i familjen.

Vi är även väldigt måna om hälsan för vår personal och har därför investerat i ett eget gym där vår personal tillsammans med familj har tillträde till vårt egna kompletta gym!

Det är vår personal som gör att vi kan stoltsera med många återkommande kunder och högst marknadsandel i Sverige på flera av våra bilmärken.