Bilskadereparatör

Bilskadereparatör

Vår skadeverkstad består idag av 16 personer som tar hand om skadade bilar och gör dem som nya igen. Vi har ett väldigt bra samarbete med samtliga försäkringsbolag.

Vi behöver nu förstärka med ytterligare en erfaren bilplåtslagare. Du skall ha genomgått lämplig utbildning och ha några års erfarenhet av liknande arbete.

Om du är intresserad av bilar och brinner för att serva kunder och tillgodose deras önskemål är detta perfekta jobb för dig. Vi strävar efter en långsiktig relation med goda utvecklings- och fördjupningsmöjligheter i ett väl sammantrimmat arbetslag där alla ställer upp för varandra.

Du kommer att jobba med frihet under ansvar. Givetvis krävs att du är noggrann och välstrukturerad. Vi söker dig som gärna gör "det lilla extra" för våra kunder och deras bilar och har en yrkesstolthet i ditt arbete.

Vi värdesätter även Ditt trevliga sätt så att du passar in i vårt övriga gäng. Våra ledord är yrkesstolthet och glädje.

Frågor om tjänsterna kan ställas till Stefan Carlsson via: stefan.carlsson@bendtbil.se.

Välkommen in med Din ansökan idag via knappen "Ansök nu" eller maila stefan.carlsson@bendtbil.se
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.bendtbil.se/
Sista ansökningsdag 14 juli 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bendt Bil AB är en fullserviceanläggning i Halmstad för BMW, MINI, Hyundai, Opel, Peugeot och Citroen personbilar samt Opel, Peugeot, Citroen och Isuzu transportbilar. Vi är idag drygt 80 anställda som jobbar i en modern och trivsam arbets- och försäljningsmiljö. Vi säljer över 2.000 bilar per år och omsätter drygt 600 miljoner.