Vi söker revisorer och redovisningskonsulter!

Vi söker revisorer och redovisningskonsulter!

Vill du jobba på en revisionsbyrå som ligger i framkant och bli en del av ett glatt och prestigelöst gäng?

Vi söker revisorer och redovisningskonsulter!

För oss är det viktigt att våra medarbetare är kompetenta men minst lika viktigt är att du gillar och delar våra kärnvärden. Vi tror därför att du är en pigg och nyfiken person som har lätt för att lära, du är framåt, social och gillar att arbeta tillsammans med andra. Du är engagerad och tar ansvar för ditt arbete. Dina blivande kollegor trivs på jobbet, vi är seriösa men inte speciellt allvarliga!
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av yrket och ekonomisk utbildning från högskola, universitet eller yrkeshögskola.
Vi arbetar aktivt för att vara den bästa samarbetspartnern för våra kunder och satsar därför mycket på utbildning och utveckling av vår personal och våra tjänster. Våra kunder finns inom många olika branscher men den gemensamma nämnaren är att de är små och medelstora ägarledda företag.

Vi rekryterar löpande så skicka din ansökan redan idag (dock senast 24/9) till carola.unnerhed@bakertilly.se

Vi ser fram emot att höra av dig!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Ekonomi, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.bakertillyhalmstad.se/
Sista ansökningsdag 24 sept 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Baker Tilly Halmstad har idag 34 medarbetare och erbjuder tjänster inom revision, redovisning, löner, bokslut/årsredovisning, skatterådgivning och HR-tjänster. Vår verksamhet ägs och drivs lokalt och vi ingår i Baker Tilly Sverige, ett nätverk med ca 700 medarbetare på ett 70-tal kontor runt om i Sverige. För mer info se www.bakertillyhalmstad.se