Erfaren ledare till Transportavdelningen

Erfaren ledare till Transportavdelningen

Vi levererar en så enkel sak som trygghet.

Som det största energi- och avfallsbolaget i regionen bidrar vi med samtliga delar till ett fungerande och hållbart samhälle. Vi levererar el till din kaffebryggare 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året och tar hand om den efter att den bryggt sin sista kopp. Våra anställda är vardagshjältar, är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda yrkesarbetare i det dagliga operativa arbetet. Tjänsten är ett vikariat i rollen som Transportchef under 6 månader med möjlighet till förlängning. Som Transportchef leder du den dagliga verksamheten med Transportledare, Verkstadsarbetare och Renhållningsarbetare. Totalt cirka 35 medarbetare.
Transportavdelningen är organisatoriskt placerad under Verksamhetsområde Återvinning och ansvarar för insamling och transport av hushållsavfall i Halmstads kommun samt tar hand om avfall från företag och andra kommuner.

ARBETSUPPGIFTER
Som Transportchef är din viktigaste uppgift att tillsammans med Transportledare och övriga medarbetare se till att den dagliga driften fungerar på ett optimalt sätt. Leveranssäkerhet är ett prioriterat område som vi med stolthet fortsatt vill upprätthålla med hjälp av din förmåga att leda, planera, stötta och utmana. Då vi har en erfaren och duktig yrkeskår som kan yrkesområdet på sina fem fingrar är det viktigaste i ditt uppdrag att tillse att biten med ledarskap och personalfrågor är på plats. Du ska finnas där när det funkar optimalt men också när det blåser.
I ditt uppdrag ingår att skapa både kostnadseffektiva och logistiska flöden. Du ska leda och följa upp verksamheten såväl internt som extern med hjälp av bl.a. coaching av personalen, budgetansvar, kundkontakt samt ingå i Verksamhetsområdets ledningsgrupp. Du rapporterat till Verksamhetsområdeschef.
Vill du arbeta i en organisation där det händer, är det här förmodligen jobbet för dig!

VEM ÄR DU?
För att lyckas i rollen som Transportchef ser vi att du har arbetat som ledare för yrkesarbetare i minst 3-5 år. Du ska ha en stark kommunikativ förmåga, vara tydlig vad du förväntar dig av dina medarbetare och vad de kan förvänta sig av dig.
Att ta till dig och arbeta i olika IT-system är lika självklart för dig som det är för oss. Din administrativa förmåga är ett viktigt redskap i ditt dagliga arbete där du även behöver ha naturlig fallenhet för att prioritera och omprioritera.
I övrigt uppskattas det om du har den lilla glimten i ögat som kan behövas när saker och ting strular.
Erfarenhet från transportbranschen och utbildning inom logistik, ledarskap är starkt meriterande.
Varm välkommen med din ansökan senast den 1 juli.

TILLTRÄDE
Vi önskar tillträde snarast så vänta inte med att söka! Vi tillämpar löpande urval där tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperiodens slut.

Varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Madeleine Neidert 0736-848984 vid frågor gällande tjänsten.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Badenoch & Clark AB
Hemsida http://www.badenochandclark.se/
Sista ansökningsdag 1 juli (14 dagar kvar)