Fastighetstekniker till Axcell Fastighetspartner i Halmstad

Fastighetstekniker till Axcell Fastighetspartner i Halmstad

Har du ett tekniskt intresse, är praktiskt lagd och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning? Axcell Fastighetspartner expanderar och etablerar sig nu i Halmstad. Vi söker därför efter en problemlösande, självständig och prestigelös fastighetstekniker som vill vara med och utveckla Axcell tillsammans med oss.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten kommer vara en kombinerad roll som fastighetstekniker och fastighetsskötare, det kommer då innefatta arbetsuppgifter som ingår i båda rollerna men med extra fokus mot det tekniska. Du kommer ha ansvar för ett kluster av fastigheter, du arbetar nära kunden och är vår kontaktperson mot kunden. Det är din uppgift att vårda, etablera nya kontakter och skapa förtroende för verksamheten och dig själv som person. Våra kunder är främst kommersiella fastigheter samt stora och små fastighetsägare. I rollen kommer du att arbeta med teknikintensiva fastigheter. Du har dagligen kontakt med hyresgäster och fastighetsägare för att ger dem den service de behöver.

I dina dagliga uppgifter ingår bland annat:
  • Daglig rondering och felavhjälpande
  • Utföra servicearbeten, reparationer, underhållsarbeten och installationer
  • Genomföra driftoptimeringar av fastigheter
  • Arbeta i styr- och övervakningssystem
  • Systematiskt brandskyddsarbete med brandlarm och sprinklersystem
  • Driva mindre förbättringsprojekt hos våra kunder
  • Grönyte- och fastighetsskötsel av olika slag, så som gräsklippning, häckklippning samt utföra servicearbeten, reparationer, underhållsarbeten och installationer
I denna tjänsten kommer du bli en av de första medarbetarna i Halmstad men du ingår i ett team med flera duktiga och engagerade kollegor runt om i Sverige.

Arbetets omfattning
Heltid, kontorstider med start enligt överenskommelse. Du kommer att tillhöra verksamheten i Halmstad men som tekniker hos oss på Axcell kommer du utgå från hemmet.

Utvecklingsmöjligheter
Axcell Fastighetspartner är i en expansiv fas och ett företag som har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Som anställd hos Axcell Fastighetspartner omfattas du av vårt interna utbildningsprogram inom: fastighet, energi och miljöteknik. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som fastighetstekniker och fastighetsskötare eller har arbetat inom något liknande tekniskt serviceyrke. Du har ett stort tekniskt intresse, är praktiskt lagd och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning. Det är mycket meriterande om du har kunskaper och behörighet inom el, ventilationsteknik samt styr/regler.

B- körkort är ett krav för tjänsten. Axcell Fastighetspartner tillhandahåller bil när du arbetar.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som kombinerad fastighetstekniker och fastighetsskötare tror vi att du är en kreativ problemlösare som trivs i en roll med många kontakter och höga krav på servicetänk. För tjänsten är det viktigt att du kan ta egna initiativ och gillar att arbeta med frihet under ansvar. Du trivs i kontakt med både kunder och kollegor och har en mycket god samarbetsförmåga. För att trivas hos oss så är du också prestigelös, framåt och en social person.

Sök tjänsten
Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till:

David Andersson, verksamhetschef, 073-512 15 45

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2021-03-14

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t. ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.
Mer info
Kontaktperson David Andersson
Telefon 036-3300561
Område Halmstad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Axcell är en heltäckande leverantör av tjänster inom Facility Management och levererar till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare. På kort tid har bolaget etablerat sig i södra Sverige och verksamheten bedrivs för närvarande från våra huvudorter Borås, Jönköping, Kalmar, Värnamo, Växjö, Linköping och Malmö. Läs mer på www.axcell.se