Systemutvecklare med fokus på industriell IT

Systemutvecklare med fokus på industriell IT

Vi söker en systemutvecklare som kommer jobba med fullstack-utveckling, dvs att jobba med både front- och backend. Personen i fråga kommer ges möjlighet att skriva kod med den senaste tekniken för att utveckla kundspecifika applikationer med höga krav på kvalitét.

Ett högt fokus läggs på ett självgående arbetssätt och därför söker vi en person som har eget driv och höga ambitioner för att få fram en så bra produkt som möjligt.

Önskad kompetens:

PHP, MySQL samt HTML, C#.NET, CSS & JavaScript/jQuery.

Meriterande med erfarenhet av datainsamling/datapresentation, API utveckling, Linux samt nätverk.

Vi tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen.

Jobbtyp: Heltid, Deltid, Fast
Mer info
Email Mejla Automation & Industriteknik Halmstad AB
Område Halmstad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://aitech.se
Sista ansökningsdag 17 jan 2020 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aitech arbetar mot industrier i allt från service och felsökning till processuppföljning med kundspecifika lösningar. Vi har bred och hög kompetens i företaget och arbetar som ett lag för att erbjuda kunder en helhetslösning där den samlade kompetensen är nyckeln till framgång.

Med hjälp av modern automationsteknik skapar vi lösningar för att både möjliggöra och effektivisera våra kunders produktion. Våra projekt och uppdrag varierar i storlek och form, dels projekterar vi färdiga projekt tillsammans med våra kunder men även ombyggnationer, optimeringar och felsökningar i befintliga anläggningar.

Inom Industriell IT skapar vi kundanpassad processuppföljning så att kunden kan ta både snabba och faktabaserade beslut. Vårt systerbolag Duevo bedriver systemutveckling mot andra branscher.

Det är viktigt att alla i företaget arbetar enligt våra ledord som är: Respekt, Gemenskap, Utveckling, Kvalitet och Flextur (strukturerad flexibilitet).

Bemötandet av medarbetare och kunder är en avgörande egenskap för samtliga medarbetare i vårt företag.